SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Thursday, April 25, 2013

NAK TERDEMAM KOT

Tak sodap badan...

Rasa nak demam je kekdahnya... Hu3...

Aku syak sebab aku dok togok air ais je semenjak 2 menjak nih. Tak kira masa! Air masak pulak tak berapa dipandang. Lepas tu, saja menggediks main hujan yang manjas2 tuh. My 'sayang' nak payungkan masuk dalam kereta, boleh pulak aku larik mencicit. Bajet kebal hujan la tu kan... 

Skang, amekaw! Kebal ke idok..??! Hu3...

Dari hari Isnin dah start bersin. Tapi, boleh bertahan lagik. Malam tadi, flat. Bersin sesado! Nak kena flu la tuh! Tengok Konsert Kilauan Emas pun tak feel sebab hidung dah start berair. Adeh3...

Habis je Kilauan Emas, we ols ke Sam Burger. Aku dok diam2 dalam kereta je. My 'sayang' tapaukan nasik goreng kampung sebab kengkononnya nak bersahur la kan... Nak ganti puasa cadangnya. 

Tapi, cancel sebab tak terbangun sahur 1 hal. Lepas tu pulak, badan dah rasa lain macam sangat. Even tido pun tak berapa lena. Kejap2 terjaga, suruh my 'sayang' massage kat kepala la... belakang leher la... Isteri yang manjas katanya kan... Ahaks3... Pui! ;P

Malam tadi dah telan ubat flu. Ubat demam takde amik. Kengkonon nak wait & see la kan... Ha3... Nampak sangat berchenta nak makan ubat! Adeh3...

Doakan ah kak cepat sembuh, ye! Terima kasih... ;)


:: Like3, ek! ::



5 comments:

azzey said...

demam ke lg?

Asrul "iLham" Sany said...

Suh kesayangan peluk..kompom kebah muahaha

Asrul "iLham" Sany said...

Suh kesayangan peluk..kompom kebah muahaha

ArELeEz said...

azzey,
dh kebah. pokcik plak demam. kaseh-hann..

ArELeEz said...

Asrul "iLham" Sany,
owh3.. good idea! ha3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google