SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Tuesday, April 9, 2013

L.I.Z... TERIMA KASIH, MAK...

Dapat brooch baru. Mak kasik. Best2... ;)

~ Mak tempah kat 1 of geng surau Mak. Actually, anak mokcik tu yang buat. Kiranya, mokcik tu tolong amik order je la...

~ 'L.I.Z'. Owh... sweet sangattt..!!!

Mak pun tempahkan jugak untuk Kakak & Kak Aneem. 'I.L.A' untuk Kakak & 'A.N.E.M' untuk Kak Aneem. 

Mak kata Mak tak reti nak tempah nama ranggi2. Sebab tu 'Aneem' jadik 'Anem' je. Ha3... 

Comel Mak ni tau! ;)

Brooch ni dah jadik 1 of my faveret sebab sentimental valuenya tinggi. Asal pakai je musti automatic teringat kat Mak. Asal teringat kat Mak je musti nak pakai. He3...

Terima kasih, Mak... ;)


:: Like3, ek! ::



2 comments:

azzey said...

nape x letak brooch i juga... Nk gak promote kt cni..hu3...

ArELeEz said...

azzey,
owh.. sila promote di blog sendirik, ek! ha3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google