SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Wednesday, April 17, 2013

MISI TIZ@NELYDIA LOOK ALIKE DAY 13

Walaupun tak berani lagik nak pijak penimbang tapi, misi diet tetap diteruskan. Chaiyok2, bebeh! ;P

Breakfast:-

1 senduk kueteow goreng + 2 sudu sambal ayam + air masak
Breakfast ngan my 'sayang' kat Ramli Selera Kampung, City Mewah.

Minum pagi:-

1 biji limau mandarin + air masak

Lunch:-

1 mangkuk kecik nasik putih + 1 ketul ayam masak kicap + 2 sudu taugeh tumis
Tapau!

Minum petang:-

Tak sempat nak capai limau mandarin. So, kita togok air masak je lah.

~ Dinner: 1 keping roti paratha + kari telur tak bersantan + air masak
Kari telur tu tak la semenggah sangat sebab aku fail bab masak kari. Hu3... Asal boleh telan je lah.

Memula, tak tau nak makan apa untuk dinner. Try la menyelongkar fridge. Nampak roti paratha frozen yang we ols beli kat Bintang hari tu. 

Terus tepek butter & panaskan. Bila kari telur tak semenggah tu siap, terus makan laju2. He3...


:: Like3, ek! ::



6 comments:

My Little Diary said...

usaha tangga kejayaan...
chaiyok3x...

ArELeEz said...

My Little Diary,
yupp! tq ats kata2 semangat! ;)

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

saya pun fail bab masak kari ni..huhuhu :P

Kesuma Angsana said...

sedap tu... done clik2 nuffngx2

ArELeEz said...

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡,
leez jenis kdg2 jd, kdg2 ke laut! tp, lebih bnyk ke laut la kot.. ha3..

ArELeEz said...

Kesuma Angsana,
asal buleh telan je.. he3..

oo.. ok. tq2..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google