SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Saturday, April 13, 2013

ANGIN RAJIN SUDAH MARI...

Dah siap mandi, dah wangi2... Awwsss2..!!!

Sepatutnya, hari ni aku malas! Malas ya ampon... kot! Bajet nak tido je. Tapi, lepas my 'sayang' keluar mencarik rezeki demi sesuap nasik... (ecewah! Ini semua poyooo..!!! Ha3...) terus rasa macam nak kemas rumah. Maknanya, angin rajin sudah mari...

Angin rajin ah kak ni memang sukar dijangka. Bila tengah betul2 malas pun dia boleh datang. Aci sukahati dia je kan... ;P

1 rumah aku operasikan. Kemas2, mop2 bagai... 

Syiok je mata bila tengok rumah dah handsome. Baru la boleh berblogging dengan aman & tenteram. Peace, bebeh! Peace! He3...

Pukul 12 tengahari tadi, aku roger2 Mak sebab kengkononnya nak ajak Mak lunch kat luar. Tapi, Mak kata Mak nak pergi kenduri kahwin ngan geng surau. Makanya, tak jadik la aku nak mengdating dengan Mak... 

Kejap lagik nak masak maggi kari telur + sayur untuk lunch. Dah kreok3... jugak dah perut comel nih. 

Bawak bertendang, ye Encik Perut... Kejap lagik, kita sumbat maggi. Tungguuuuuu....... He3...


:: Like3, ek! ::



4 comments:

azzey said...

bau megie spi ke sini .;P

Kesuma Angsana said...

bila mood mari macam tu lah hehehe

ArELeEz said...

azzey,
cdg nk jaja gambar maggi. tp, xsmpi hati la pulok. he3..

ArELeEz said...

Kesuma Angsana,
yupp! tp, bak kata my 'syg', 'mood rajinnye dtg xsekerap mood malas!' ha3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google