SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Saturday, March 9, 2013

PASAR MALAM

Hari ni Sabtu. Eh, semua orang tau kot! ;P

Ada pasar malam. Pukul 3 petang kang dah start. Sampai la ke malam. 

Lama jugak dah tak terjah pasar malam. Rindu nak beli buah-buahan. Sebakul 5 hengget, boleh campur2. Eh, macam aku pulak yang meniaga! Hiks...

Dah roger2 Mak, ajak join sekali. Mak ok je... Plus, minggu lepas tak balik kampung sangat. Yang shopping kat Ipoh tu je la. Tak boleh kira balik kampung kot. So, petang ni spend time dengan Mak. Petang esok plan nak balik rumah mertua pulak. 

Adil & saksama. Cececehhh..!!! ;P

Errr... pasar malam kat tempat korang hari apa, ek? 


:: Like3, ek! ::



6 comments:

Nieyxzha Hassan said...

Sini ari kamis..kat rumah mak ari isnin..kalau dekat dengan kg sini sabtu..huhu

Asrul "iLham" Sany said...

Kt tempat sy hmpir setiap hari ada... Lokasi lain tp semua dekat ngan rumah...

ArELeEz said...

Nieyxzha Hassan,
uiks! bnyk hari la buleh gi. best2!

ArELeEz said...

Asrul "iLham" Sany,
t'baekk.. lah!

Kesuma Angsana said...

sesekali suka juga g pasar malam lepas tu beli entah apa2 hehehe

ArELeEz said...

Kesuma Angsana,
dulu leez sker beli mknn. skang sker beli buah2-an plak. he3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google