SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Thursday, March 21, 2013

'DRAMA QUEEN'

~ Bunga Merah Punya. Credit to: ceritamaster

Tayang kat TV9. Setiap Khamis kot... Memula tak tengok pun... Sebab rasa macam cerita kanak2 riang je kan... Tapi, bila sampai scene Merah bawak Bunga main kat sungai... kena marah ngan Tok Bain... lepas tu, Merah larik dari rumah... eh2, macam best la pulak kan... 

Terus follow!

Main sound track ada 2 lagu kot. 1 tajuk dia Merah. Zulhuzaimy yang nyanyi. Lunak merdu, hokay suara mamat tuh. Tergoda I..! Awwsss..!!! Ha3...

1 lagik tajuk dia Oh Bulan. Duet Izzue Islam ngan Sharifah Sakinah. Tak sangka Sharifah Sakinah ada bakat menyanyi. Not bad la... 1st time dengor lagu ni aku dah jatuh chenta. Terus google, terus download, terus buat ringtone. 

Ha3... Over!

~ Karlos. Credit to: cthoney

Best jugak nih! TV3 punya. Starring hebak2! Hero dia Johan Asari. Memang follow dari episod 1. On air setiap hari Isnin. 

Habis je episod 1 terus tunggu tulisan keluar sebab nak tau siapa la tuan direktornya kan... Eh, Feroz Kader rupanya..! 

Kenal tak?

Alaaa... yang direct drama Adam & Hawa ngan Sehangat Asmara tuh, haaa..! Errr... boleh tak chop dia jadik director faveret ah kak? La3... ;P

So far, ini la 2 'kegilaan' terbaru aku. 'Drama Queen' katanya kan... Hiks...

Korang suka yang mana 1, ek? Ke... korang layan citer omputih je? Owh... pehhh--lisss..! ;P


:: Like3, ek! ::



2 comments:

Kesuma Angsana said...

suka juga , tp kadang x sempat nak follow lah

ArELeEz said...

Kesuma Angsana,
xpe. youtube ade. he3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google