SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Sunday, March 3, 2013

BERKELUBUNG DALAM SELIMUT??? OWH... NEHI3!!!

Morning, you olsss..!!! ;)

Walaupun weekend tapi, aku gigih bangun awal hari ni tau! Eh, pukul 8 pagi tu consider awal ke tak, ek? Ha3...

Ntah la... Malas pulak nak berkelubung dalam selimut hari ni. Hmmm... rindu kat blog kot... He3...

Plus, tinggal sorang2 kat rumah memang membosankan. My 'sayang' pagi2 lagik dah keluar. Dia kan banyak kerjaya... Kontraktor hebak, petani moden, pekebun cemerlang bagai... He3... Nak jugak tambah perkataan 'hebak, moden & cemerlang' tu kan... ;P Lelaki perkasa betul! Ha3...

Hari ni turn jadik pekebun cemerlang. 'Opis hour' my 'sayang' masa jadik pekebun cemerlang adalah 7 pagi sampai 3 petang. Maknanya, petang kang la baru aku dapat menatap balik wajah kesayangan hamba tuh. Touching la pulak! Hu3... Tapi, my 'sayang' akan call. Normally, pukul 12 tengahari la... Soklan wajib my 'sayang' adalah...

"Aaby dah lunch? Lunch apa hari ni? Bla3..."

So sweettt..! Risau sangat pasal perut bini dia nih. Takut keboolatan bini dia hilang kot... Ha3...

Sepatutnya, aktiviti hari ni adalah mengemas rumah. Tapi, dah tercapai lappy dulu kan... Achanerr tuh? Ha3... Maka tergendala la aktiviti mengemas rumah... 

Takpe kot sebab kerja2 mengvacuum dah siap buat dah hari tu dengan my 'sayang'. Tinggal nak lipat2 kain baju yang dah macam Gunung Kinabalu tuh & tukar cadar. Sap2 soi je siap nanti tu kot... Positif, bebeh! Positif! Heh3...

Korang pulak, how's your day? Apa agaknya aktiviti korang hari ni kan? Cer citer... Cer citer... ;)


:: Like3, ek! ::



2 comments:

Kesuma Angsana said...

tq juga singgah blog KA ye

ArELeEz said...

Kesuma Angsana,
u're welcome.. ;)

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google