SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Thursday, February 9, 2012

BIDAN KATANYA... ;P

Appointment fisio mak masih berjalan seperti biasa. Cuma sekarang bukan lagik seminggu sekali but, 2 minggu sekali sebab dah ada improvement. Alhamdulillah...

Latest appointment adalah pada 2 Februari 2012. Appointment pukul 8.30 a.m tapi, pukul 7.50 a.m kami dah terpacak kat Jabatan Fisioterapi tuh. Biasa la mak kan... memang sentiasa nak sampai awal. Sebab tu kalau nak nak pergi mana2 bawak mak, let say nak perginya pukul 9 a.m, kitorang akan janji ngan mak pukul 9.30 a.m. So, mak akan siap pukul 9 a.m. Kalau janji ngam2 soi, alamatnya mak berzikir la nanti kat kami sebab anak2 mak ni kan 'punctual sangat'... Hu3...

Mak kata, bahu & tangan yang sakit tu dah semakin ok. Dulu, kalau nak ikat rambut/pakai baju macam hazab jugak la kan... Sekarang tidak lagi. Tapi, ibu jari tangan pulak yang sakit. Pandai lari2 pulak sakitnya, ye! Isk3...

Yang my 'sayang' tak habis2 menyakat mak, suruh mak sanggup jadik bidan. Petua katanya... Plus, mak memang keturunan bidan pun. Lepas tu, siap offer diri nak jadik P.A mak lagik! Komisyen 60-40. Menantu hantu betul! Ha3...

~ Kembar seiras tak? He3...


:: Like3, ek! ::



2 comments:

fairus said...

HARAP MAK KAMU BAIK2 SAJA..

ArELeEz said...

fairus,
insyaallah.. amin..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google