SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Wednesday, February 1, 2012

PESERTA MONEYDROP YANG MISTERI...

Lamanya bercuti dari berblogging tuan tanah kedaung nih! Terabai habis blogungukechentaan! Jangankan sawang, kambing biri2 pun dah bermastautin kot.

Kambing biri2..??! Erkkk!!! Embekkkkk......... ;P

Well... kalau ada yang menyinggah tuh, terima kasih lah, ye..! Kalau terkecewa sebab takde entry baru, ya ampon banyak2 la, ye..! Serious, tak sengaja! Bukan sebab busy bee ngalahkan Barrack Obama sampai blogungukechentaan terabai. Hmmm... eh! Tu pun faktor jugak tuh, actually... Tapi, faktor ke-2 la...

Faktor utamanya adalah sebab... sebab... holloh3... malasnya nak cerita sebab sungguh sadis! Tapi, nak cerita jugak! Dengan harapan, boleh berkongsi kedukacitaan... Uhuks3...

Actually, lappy kesayangan kembali rosak. Siap kena hantar kilang bagai... Kos pembaikan mungkin dalam ratus2 jugak. Ntahhapekejadahnya yang rosak ntah?! Tapi, memang kalau dengor explanation dari technician tu macam 1 kerosakan yang besor jugak la... 

That's why ah kak mencutikan diri dari berblogging. Kerna terpaksa, hokay..! Hu3...

Ni pun pinjam lappy Jijah je sementara dia tak guna. Nampak gaya macam nak kena sambar jugak desktop sejibik. Ada jugak survey2 harga. Tapi, survey main2 je la sebab masa tu lappy 'baik & bersopan-santun' lagik.  

Hmmm...

I-pad pun menarik jugak! Isk3... Jom teman ah kak masuk Moneydrop, jom! Mana la tau kot2 boleh menang besor, terus jadik jutawan segera! Lapanploh bijik i-pad ah kak boleh rembat! ;P

~ Wajah misteri calon peserta Moneydrop! Tungguuuuuuu.......!!! Ha3...


:: Like3, ek! ::


2 comments:

fairus said...

WAH.. MASUK MONEYDROP KE?

ArELeEz said...

fairus,
bakal kot. he3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google