SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Tuesday, June 11, 2013

MISI TIZ@NELYDIA LOOK ALIKE DAY 16

Breakfast:-

1 senduk kueteow goreng + 1 biji telur rebus + air masak
Breakfast kat Ramli Selera Kampung. 

Minum pagi:-

Togok air masak semata2 sebab terlupa nak grab epal kat dalam fridge. Hu3...

Lunch:-

1 mangkuk kecik nasik putih + 1 ketul ayam masak pedas + 2 sudu sayur campur + air masak
Mokcik Banjir lagik... ;P

Minum petang:-

Air masak je sebab rasa macam kenyang je kan...

~ Dinner: 1 keping paratha roll + mashed potato. Homemade tau! Bangga ah kak..! Ahaks3...

My 'sayang' pun kengkonon makan paratha roll ngan mashed potato jugak. Kengkonon je la kan... Kengkonon... 

Tapi lepas tu, menggigil carik nasik! Kalau dah tekak Melayu, memang tekak Melayulah. Agak berchenta nak twist jadik tekak omputih. 

Hadoiiyaiiinyapun!!! ;P

Pssttt2!!! Tadi we ols shopping tau! Shopping 1 mende yang dah jadik idaman sekian lama kekdahnya... Errr... ada kaitan jugak la dengan masak-memasak nih. 

Nanti I ols story-mory-morning-glory kat next3 entry, ek! ;)

Tapi, kalau you ols nak teka-teki teka-tekuk pun hokay jerrr... I ols suka jerrr... Cer teka... Cer teka... Hiks...


:: Like3, ek! ::



2 comments:

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

oooo..Diet ek? selamat berdiet ..semoga kelihatan sprt tizz dan Nelydia nanti ....

*waktu tu iols is jeles punya lah ..hihi :)

ArELeEz said...

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡,
aah. diet katanye kn.. he3.. tq for the wish. ;)

*waktu tu i ols senyum sampai telinga. ha3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google