SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Tuesday, May 12, 2009

JLn2, CaRiK mAkAn!

Entry title jer yg mention 'JLN2, carik makan'... Tp, xde la jln2 memane pon..! Xtually, nie kes t'lupe belikan tiket bas Pak Su ku yg t'chenta tu la... Sepatutnye, mase balik keje tu, we ols nak trus ke bus station, belikan tiket bas yg sampai 5 keping tuh! (Isk3... ntah sape2 la yg Pak Su aku bawak sampai suh beli 5 keping nih?!!) Over-xcited punye pasal la nie! Aku yg over-xcited coz dpt drive keta. Lupe trus nak singgah bus station. Dah bukak pintu umah, baru la t'ingat... Hadoiiyaiii...

Pas mandi, semayang, kuar balik. Trus gi bus station. Skali counter tutup daaa... Kul 8 p.m baru bukak balik! Mase tu baru kul 7 p.m. Xkan la kitorang nak melangut jer kat situ kan... My 'sayang' suggest gi makan2. Owhhh... cadangan tersebut t'sgt2 la disokong, ok! Yariibaaa2... gitu! Muahaha...


~ Alaalaaalaaa... Ha3...


~ Aku rase cam nak wat facelift jer... Wat say U??? Ahaks2...


~ My 'sayang' punye order sampai dolu, mee jawa. Ntah hape speselty mee jawa nie pon aku xtau. Tp, kedai mee jawa tu mmg slalu fullhouse, ok!


~ Air jagung, oso my 'sayang' yg order. Aku tumpang rase2 jer...


~ Mee goreng basah utk aku. Shedappp... Secukup rase, gitu! ;)


~ Kebulur ke hape kan?!! Muahaha...

Ade la 1 couple, mak cik & pak cik kat meja sebelah tu kan... dia kenal ngan my 'sayang' coz adik mak cik tu kawan my 'sayang'. Memula, dia order mee jawa jer... Sharin'2 ngan hubby dia. Bile mee goreng basah aku sampai, dia dok usha2 jer aku yg makan xhengat donia nih! Tp, 'Aiman xkesah...' Nak usha2 ke... nak ape ke... yg penting, gua lapor, gua nak makan. Xlame pastu, aku tgk mak cik tu pon order mee goreng basah gak! T'pengaruh ngan aku la tu!

Muahaha...


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

2 comments:

TEACHER OF SOMEONE said...

nmpk sedap...
dh la tgh lapar ni...
terliur jap...
ehehehehe

ArELeEz said...

TEACHER OF SOMEONE,
bkn nampak jer shedap, tp mmg tul2 shedap woo.. kalo x, xkan la pinggan2 tu licin xtinggal sisa! ha3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google