SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Wednesday, May 20, 2009

LaKsA yG mAsAm Ya HaMaT!!!

Ari Isnin, as usual, aku lunch ngan my 'sayang'. Dah xtau nak makan katne?! Bile my 'sayang' keep on askin' me, nak makan katne?! Dgn slumber kambingnye aku jwb, 'Makan kat mulut la! Muahaha...' Alaalaaa... gurau2 jer B, jgn la marah... Hiks...

Last2, gi makan kat gerai sebelah bangunan Bank Rakyat yg lame jer...


~ Aku rase cam kenyang coz da day b4 kan ke aku makan xhengat mase sesi 'Sekapur Sireh, Seulas Pinang' tuh! So, aku order laksa jer la... Skali xbesh daaa laksanye... Masam tahap gabanz! Dah la masam, dia buh lagik asam keping mase kaut kuah lam mangkok laksa aku tuh! Seksa wooo nak makan...! Hadoiiyaiii...



~ My 'sayang' makan nasik, lauk ikan merah goreng. Nampak cam shedap, aku suh my 'sayang' suap sket ikan tu. Pastu, tetibe rase nak ratah ikan jer. Nak cover balik makan laksa yg masam ya hamat tuh! So, aku adalah meratah ikan merah goreng itu.


~ As a desert, aku makan dadih milo nih. Shedap sgt kalo makan time sejuk2 camnie. Perrgghhhh..!!! ;P


* T/ari nie, nak lunch ape, ek? Pikir2... ;)


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

6 comments:

lily lotus said...

duh! baca pun dah terasa2 masamnya :P

ArELeEz said...

lily lotus,
serious masam!! xtipu woo..

meare said...

owh,aku nk laksa mak aku la.suma nk salah hg,sapa suh tayang2 aku laksa tu,dh lama aku xmkn laksa la,huhuhu...

ArELeEz said...

meare,
ngidam, ek..? alaalaaa.. hiks..

eja said...

aku pun jd teridam laksa..setiap hari blik keje p cr laksa peneng kat pasar kat kuala ganu ni..tp xde la laksa peneng..yng ade laksa lemak ganu..aku xmauuuuuuuuuuuu

ArELeEz said...

eja,
ha3.. laksa ade santan, ek? pastu, rase manis2. aku pon xbley blah woo..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google