SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Monday, May 25, 2009

MaRi B'cOTi!


~ Spt yg dijadualkan, sok, aku adalah b'coti! Yariibaaa2..!!! Ptg nie, pas balik keje, semayang bagai... aku & my 'sayang' trus amik my MIL, abah & En. Bulat, ptg nie gak we ols nak ke KL. Lepakin' umah Abang Poi for a nite coz sok nak trus gi Kuantan, Pahang. Nak anta En. Bulat reg. kat Kolej Poly-Tech MARA.


~ Subuh td, aku dah packin'2 ape yg patut. Plan, mlm td nak packin'. Tp, mlm td aku adalah xlarat coz semlm aku asik jln2 carik pasal soppin'2 ngan mak, pastu makan xhengat! Tu yg bile tibe waktu mlm, aku trus 'landing' baik punya..! So, rancangan utk m'packin'2 t'gendala sebentar... ;P


~ Xsabor nih nak b'coti & b'jln2 carik pasal! He3...


~ Hopefully, p'jlnan b'jln lancar. Doakan we ols slamat pegi & slamat balik, key! ;)


~ Sume gambar di atas adalah sekadar hiasan. Xde kene-mengena ngan citer langsung! Motif: Saje2 jer nak jaja muka aku, my 'sayang' & A_bern. So, sila layanz, ek! Ahaks2...


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

3 comments:

eja said...

ank buah hang cm muke hang..sejibik..

Solehah said...

comelnya anak sedara hang leez..anak sedara ja tau..hehe..

ArELeEz said...

eja,
tp, aku lagik comey kan??? kan? kan..? ahaks2..


Solehah,
chaitt! ade syarat tau kalo nak puji anak sedare aku.. syaratnye adalah.. hang diwajibkan puji aku dolu as her mak sedare sebnyk 16 kali, then baru bley puji anak sedare aku tau! ;P

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google