SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Thursday, May 28, 2009

SoPpiN'2 m'BeLi BuAH2-aN

Apabile dilanda keboringan tahap melampau, perkara yg t'baik dari ladang/b'pekdah utk dibuat adalah b'soppin'2-an b'sama yg t'sayang. Soppin' tu kan theraphy... Xgitu, puan2...?! He3...

Aku & my 'sayang' m'jelajah TF lagik utk kesekian kalinye..! Bkn soppin' sker2 ati riang ria jer, ok! We ols beli barang2 harian yg dah abis cam tisu, shower cream, syampoo & etc2... Pastu, beli buah2-an skali coz lam fridge ade buah mangga yg beli kat Pekan Selase ari tu jer... Plus, buah2-an baik utk kesihatan, gitu! ;P


~ Encik nie sdg m'beli buah lai. B4 dat, encik nie dah grabbed buah naga. Buah naga??? Erkkk!!! I don't like..! Utk pengetahuan sume, buah naga tersebut masih xluak walau sejibik pon! Still dok ade lam fridge, xb'usik, xtau bile mase nak makan coz asik2 jln2 carik pasal la... kuar la... gi sinun la... Owhhh... sungguh m'bz b kitorang nih kan?! Hiks...


~ Aku malas nak pilih2 buah2-an tuh! Plus, mmg bkn keje aku pon bab2 pilih-memilih nih coz aku mmg fail! Tugas2 tu sume serah kat my 'sayang'. Let's an xpert deals wif xpert matters... Ececehhh...!


* Mlm nie, nak remind my 'sayang' suh makan buah naga tu la... Kang naya jer masuk tong sampah! M'bazir itu amalan syaiton, ok! ;P


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

2 comments:

izzahfarhana said...

buah naga sgt sdap!!!lagi2 bila sejuk.auuw

ArELeEz said...

izzahfarhana,
leez penah try skali. tp, xminat la.. huu..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google