SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Friday, May 8, 2009

PrEgNaNT!!!

Di pg yg indah nie, aku nak share a gud news regardin' 1 of my geng kamceng. Tgh aku dok khusyuk godek2 f/b, tetibe henfon aku b'bunyik, ade msg from 'unknown' coz no. tu nan ado lam contact list aku. Bile aku bukak, rupe2nye Meare yg send. 1st thing, dia reveal pasal her new fon no. & 2nd thing, she told me dat she's pregnant! Dah sebln lebey...


~ Pn Zuhaira Mat Zain... Owhhh... I'm hepi for U, dear... Take gud care of urself & da baby inside 'there'. Do send my congrats wish to Abang Nas too..! He must be so xcited for bein' a father to be... ;)


~ Abang Nas & Meare... 'Beb! Gua cilok gambar lu from ur f/b nih! Tanpa permission! Sowyyy... Heh3... Alaaa... bkn nak mandrem ke ape... Just nak jaja muka lu ngan Abang Nas kat sini jer... Plus, gua wat link lagik, ok! Gua kan kawan yg baik ati lagik cute... Hiks... Ermmm... gua dah jaja2 nie, xkan xde 'bonus' utk gua kot?!! La la la... larikkkkkssssssss........'

Btw, wat suspen jer entry title tu kan..?!! Ahaks2...


* I pray... I hope... & I wish... dat I'm gonna reveal da same gud news too... Sooner/later... insyaallahhh... Doakan, ek kengkawan..?! ;)


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

4 comments:

Ms.Lilies said...

laju je aku bukak blog ko hehehe..igt ko yg punya news...xpe...next time turn ko lak....aminnnnnnnnnn

ArELeEz said...

Ms.Lilies,
he3... wat suspen jer, ek! sowyy.. ;)
insyaallah.. ade rezki ade la.. aminn gak.. ;)

meare said...

alamak,laju je hg reveal,xsmpt aku nk pesan apa2,hehehe...actually br sgt,ingt xnk bising2 lg,tp dh excited sgt,so only close fren je tau.aku doakan lpas ni hg lak menyusul,amin...

ArELeEz said...

meare,
aku kan blogger tegar, gitu! so, anythin' happen either bad/gud news, i got my own blog to reveal & to share wif..

tq2.. insyaallah..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google