SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Monday, May 25, 2009

'Tq' AwArD


~ Aku tlh m'dpt award! Wah! Bangganye..! Rase cam nak wat ucapan pjg lebar la plak! Mic, plzzz...! Ahaks2... (Poyos!)

1st of all, i would like to say tq to Hafiey Nur for givin' me this cute butterfly award. Owhhh... speakin' lagik tuh! Hiks2...

Once dah dapat award nie, Hafiey Nur suh tulis s/thin' pasal kawan baik kita.
~ Owhhh... ok! Bisa diatur, sihhh..! ;)

Aku wat dlm bentuk point2 jer la, ek! Senang baca & senang paham!

1) Aku sker b'kawan. Tp, aku bih prefer kalo setiap kawan yg b'kawan ngan aku dianggap kawan rapat, bkn kawan baik/bestfren/yg sewaktu dgnnye... Owhhh... korang paham ke? ;P

2) Lg syiok kalo dpt kawan rapat yg mmg sekepala ngan kite. Senang! Bley wat keje baik & keje nakal sesame. Aku bkn jenis yg spt 'pompuan di bawah lindungan Kaabah' coz kdg2 t'kuar gak sifat kedevil-an aku nie. Bkn ape, s/times aku perlukan 'theraphy' yg agak 'devils' sifatnye dgn m'buat s/thin' yg fun, yg nakal yet xmelebihi batasan la... So, kawan2 rapat aku nie la yg m'bantu aku m'bantu aku dlm aktiviti2 camnie. ;P

3) Last but not least, tq coz sudi jadik kawan rapat aku & aku windu kat diorang sume. Hu3...

Sekian...

Aku nak pass award nie kat:-


... dgn ucapan... 'Amik jgn xamik plak!' ;)


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

5 comments:

meare said...

alamak,masuk ni aku dh utang 2 tag hg.xpe,nnt2 aku wat ok,sabaq.anyway tq coz bg award kat aku ;)

lily lotus said...

thanks dear!

RaFFLeSiA MeRaH said...

mekasih bagi award.....

ArELeEz said...

meare,
tau xpe..! bile nak bayor nih??


lily lotus,
wokeh!! u're sooo welcome, bebeh! hiks..

ArELeEz said...

RaFFLeSiA MeRaH,
same2 kasih.. ;P

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google