SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Thursday, May 7, 2009

LaPoR La...

Time lapor2 camnie, mula aku t'bayang2 makanan2 yg aku makan sblom nie. Asik dok t'bayang sup ayam yg aku masak last weekend. Adusss... Dusss3..! Apsal aku lapor nih? Pg td dah makan sebungkus bihun, lom sampai kul 1 p.m, aku dah lapor balik. Mane peginye p'dietanku nih?! Isk3... ;P


~ Weekend mmg xde maknenye aku nak b'diet2 bagai coz weekend la ari paling m'uji tahap keimanan, kesaboran & nafsu makan aku. Macam2 makanan yg aku dok pikir durin' weekend. Weekdays aku pikir2 gak, tp xsepoyos weekend la... Hu3... Owhhh... btw, nie lauk2 yg aku masak sendirik last weekend. Instead of sup ayam, aku masak ikan tamban goreng ngan bendi nih. Ikan tamban tuh mmg feveret aku tuh! Dolu, kini & selamanyeeeee lah! ;)

Pastu, goreng ikan masin. Makan ngan nasik panas2. Perrgghhhhh...!!! Bravo2 lah! Gambar sup ayam ngan ikan masin xsempat amik coz dah lapor tahap gabanz. Aku xtau la aku masak shedap ke x?! Yg penting, my 'sayang' bley telan pon dah kira b'syukur dah. Plus, I amatur, ok! Not an xpertise...


* Lunch nanti, cam nak makan Nasik Goreng Hong Kong Sutera Bayu jerk tekak aku nih... Hmmm...


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

4 comments:

RaFFLeSiA MeRaH said...

alamak...syoknyer mkn ikan masing tu....baru tingat kat umah ader ikan masin tu lum goreng...huhu, ptg ni nak goreng arrr....

ArELeEz said...

RaFFLeSiA MeRaH,
goreng2!! jgn xgoreng!! bau dia jer dah bley bukak selera tau! ;P

lily lotus said...

uish...cunnya nama nasi goreng tu ;)

ArELeEz said...

lily lotus,
serious, xtipu!! mmg tu la namenye. i like.. he3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google