SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Monday, May 18, 2009

Ho3!!!

Sok, b'kemungkinan besor aku kene drive sendirik gi opis coz my 'sayang' nak gi Ipoh ngan abah, ade urusan rasmi katanye...

Gua, ok jer..! Semenjak 2 menjak nih, iaitu slps m'dpt lesen memandu kelas D secara sah, gua mmg feel gilos drive keta. Kalo dpt, speed sensorang sambil dengor lagu, lagik la... perrgggghhhh..! Sorga2..!

Ahaks2... Ho3!!!


~ Gambar xde motif ape2 pon/nan ado kaitan pon ngan citer yg aku war2kan. Saje jer tepek kat sini utk tatapan umum.


~ Brutal kan muka aku lam gambar nih? Cam baru pas gaduh ngan En. Suami jerk! He3... Da pic was taken quite some time la... mase aku study kat Arau lagik nih! Mase nie, ade rombongan Cik Kiah a.k.a lawatan sambil blajar ke Langkawi under subject Water & Wastwater Eng. Gambar nie candid, ok! Elok2 jer aku turun dari bas, ade sorang 'paparazzi' snap! Memula, aku cam perasan chantek la kan... 'Eh2!!! Apsal mamat tu snap gambar aku? Dia nak wat cover magazine pelancongan ke hape nih?' Aku mula b'teka-teki teka tekuk... Skali, sume yg turun dari bas tu pon dia snap la... dgn tujuan, gambar2 tu sume dia print, pastu tepek kat pinggan tuh as souvineir. Pastu, bile dah siap, dia follow bas yg kite naik tuh sampai la kite berenti kat destinasi berikutnye. Pastu, dia jual gambar2 tu dgn harapan kite akan m'belinye... Chaittt!!! Potong tul la kan?!! ;P


* Windu banget la kat kengkawan lame mase kat Arau dolu esp. Eja, Meare, Leh, Kak Ngah, Ju & Sheema & oso kat kengkawan mase kat SMSS dolu tuh esp. da '11 crows', Eta, Chot, Elly, Doq2 Lyn, KT, Zalina, Kuteng, Zubeq-Ance, Day-O & Enol. Huuu...


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

3 comments:

fealize_eleanoer said...

haaa...xpe2...

drive carefully okeh!

meare said...

me miss u too,muahhhhhh

ArELeEz said...

fealize_eleanoer,
wokeh! btw, leez dah sampai kat opis skang nih! alhamdulillahh.. ;)


meare,
owhh.. mmuahhhsszzz2 gak lah! ahaks2..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google