SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Thursday, December 27, 2012

HAPPY BIRTHDAY... INTAN NUR IRMANISA RAUDHAH

Birthday Intan Nur Irmanisa Raudhah a.k.a Kak Ngah. Anak Abang aku merangkap anak sedara aku yang nombor 3. 

Eh, macam nak bercerita pasal salasilah keluarga pulak! Heh3...

Celebrate kat rumah Abang je. Senang katanya... kawan2 + sedara-mara nak datang. Takde had waktu. Ikut sukahati ko la kan... Tapi, kalau lambat sangat datang & makanan habis, sila jangan menyesal! ;P

~ Melekat dengan Nenda kesayangan. 

~ Rifqi kena 'kidnap' dengan Acu Pendi sebab tak reti duduk diam, lari sana lari sini. Pitam nak mengekornya! 

~ Comel Mak posing sambil tunjuk cawan tuh. Hiks...

Ini birthday Kak Ngah yang ke-3. Pejam celik, pejam celik je kan... dah 3 tahun umur Kak Ngah. Dah sekolah tadika dah pun. 

Suara semakin 'husky' sebab asik la nak menjerit meragam kalau nampak Mama dia. Kalau keluar dengan kitorang means, tanpa Mama dia, bukan main sopan-santun baik budi pekerti lagik, noks! Senyum sokmo kata ko! Haish! 

Mak kata, kalau ada ubat / penawar kat mana2 yang boleh dibeli, dah lama Mak suruh Abang beli, kot2 serasi dengan Kak Ngah. Hu3...

Tapi, takpe la... Manusia tu kan bermacam2 ragam. Bebudak pun macam tu jugak. Lain budak, lain perangainya. 

Acu doakan semoga Kak Ngah jadik anak yang solehah & berjaya di dunia & akhirat. Insyaallah... Aminnn...

Errr... kurangkan sikit bab meragam tu, ek! ;P


:: Like3, ek! ::



8 comments:

Asrul "iLham" Sany said...

Alala comelnya... Selamat menyambut hari kelahiran ya ;)

MiZ Rayy said...

hehe. budak2.. mcm2 ragam.... kdg2 hilang sbar jgk...

mie said...

namanya...
sedap...
hepi besday...
ehehehee

ArELeEz said...

Asrul "iLham" Sany,
comel macam acu dia.. ahaks3..

tq.. (on behalf) ;)

ArELeEz said...

MiZ Rayy,
& kdg2 buleh wat tekanan darah jd tggi jugak! sabor je la.. hu3..

ArELeEz said...

mie,
mama dia panggil as intan raudhah. means, 'intan tmn syurga'. alhamdulillah..

tq.. (on behalf). ;)

azzey said...

kak ngah besday bln bp ek?

ArELeEz said...

azzey,
bln 3, same ngn abern.

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google