SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Wednesday, December 19, 2012

TAG: 25 RANDOM FACTS ABOUT ME

Aku ditag! Dah lama kena tag nih. Lama sangat! Lama tahap gaban! ;P 

Kira macam melunaskan 'hutang' tag la nih. Heh3...

"Once you have been tagged,you are suppose to write a note, with 25random thing, fact, habits or goal about you. At the end, choose 25 people to be tagged. You have to tag the person who tagged you. If I tag you, it's because I want to know more about you. Your cooperation is highly appreciated."

Katanya... ;P

Cik Muda Sae yang tag aku. Hokaylah! Macam sonang jer nak buat tasknya kan... Let's jom check it out, bebeh! ;)

1) I'm not a gal but, not yet a woman... Eh2! Confuse2! He3... Well... aku adalah seorang perempuan. ;)

2) Aku seorang blogger. Best tau jadik blogger. Tak caya, cer try! ;P

3) Government servant. Yupp! That's me!

4) Married already! So, sebarang surat-menyurat takkan dilayan sama sekali, hokay! ;P

5) Aku teringin nak jadik jutawan! Masalahnya, tak tau la bila buleh tercapai?! Hu3...

6) My goal: Nak 'produce' baby sebab dah teringin sangat nak timang baby sendirik. Harap2 dimakbulkan-Nya... Insyaallah... Amin... Doakan, ek?! ;)

7) Kaki tido! Pantang ada masa terluang, musti bajet2 nak mentido! Haish!

8) Kalau dah tido, memang ya hamat susah nak bangun! Bom meletup kat sebelah pun belum tentu buleh kejutkan aku! Dasat tak? Dasat tak? ;P

9) Aku anak bongsu. Manja wooo... Ahaks3...

10) Sangat sker makan especially Western Food. Kalau setakat makan chicken chop 3 hari berturut2, memang no hal lah! Errr... ada berani mau belanjakah? Heh3...

11) Seorang hantu ayam! Means, ayam adalah makanan fav aku. Tak penah jemu!

12) Sker tengok citer hantu tapi pastu, jadik penakut tahap gaban!

13) Vacay adalah terapi terbaekkk... untuk aku!

14) Suka shopping jugak. Kalau shopping tanpa mengempiskan poket sendirik, lagik la aku suka! (pau my 'sayang') Ha3...

15) Peminat Abang Aaron Ajis!

16) Emo bila tengok drama / movie. Takde la nangis2 bila scene sedeh tapi, akan maki2 kalau scene tu cam tak seperti yang dikehendaki. Eh, macam aku tuan director pulak kan? Heh3...

17) Tak suka kuih manis2! Suka yang pedas2.

18) Tak suka nangis! Eh, ada ke orang yang suka nangis? Erkkk!

19) Kuih kegemaran: cekodok cicah sambal telur hancus. Perrgghhh!!!

20) Specky! & proud of it. Heh!

21) Muka kiut, hati legend! Ha3... Aci tak?

22) Suka memasak tapi, ikut mood. Achaner tuh? ;P

23) Berat mulut. Means, tak berapa peramah. Aci senyum2 je dulu. He3...

24) Azam tahun 2013: Nak slim macam Tiz Zaqyah. Errr... fakta jugak tu kan? Ha3...

25) Dulu suka kaler purple. Tapi, skang dah suka kaler oren pulak. Ntah! Tak tau kenapa?! ;)

Senarai tag:-

1) sipenyapuburuk (Cik Muda yang tag aku. He3...)
21) zt-zati
23) mietos

Fuh! Done!

Kepada yang ditag, sila merajinkan diri. He3...


:: Like3, ek! ::



14 comments:

mie said...

errr...
tiba2 macam nampak nama di tag...
tengoklah kalo sempat...
ahahahahaa

ArELeEz said...

mie,
tetibe cam rase mmg u yg kene tag tuh. he3..

xpe. take ur time.. ;)

Nieyxzha Hassan said...

Thanks ye tapi nieza dah buat dah..lame dah :)

Farid bin Aspar said...

Alamak... kalau kena tag ni, kena buat apa? 1st time berblogging kena tag2 mcm ni...

ArELeEz said...

Nieyxzha Hassan,
u're welcome..

ha3.. lama dh, ek? it's ok.. ;P

ArELeEz said...

Farid bin Aspar,
alaa.. jgn neves! wat je task yg 25 facts tu. just follow the instruction. sekian.. he3..

nor aishah said...

salam...sye dah buat. terima kasih sbb tag =)

http://noraishahzaharom.blogspot.com/2012/12/tag-25-random-facts-about-me.html

Asmar Arafad said...

sya follow sini , kena tag kat sini saya sampai, slm kenal

ArELeEz said...

nor aishah,
ok. sama2.. ;) tq jugak sbb sudi setelkn tag nih. ;)

ArELeEz said...

Asmar Arafad,
ok. tq.. ;) slm kenal jugak..

azlina majid said...

InshaaAllah skn buat

ArELeEz said...

azlina majid,
ok. tq.. ;)

zt-zati said...

thanks for tagging,
dah dijawab pun..
http://zt-zati.blogspot.com/2012/12/fact-and-me.html

=)

ArELeEz said...

zt-zati,
u're welcome. ;) tq jugak sbb sudi setelkn tag. ;)

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google