SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Monday, December 24, 2012

SARJAN SENIN GERAK3 KHAS... LA3...

Muzium lagik. Tak habis2... Heh3...

Banyak sangat kot ceruk yang kitorang rasa macam rugi je kalau tak amik gambar. So, memang bersepah2 la gambar kan... Ni pun dah kena tapis2 + saringan2, hokay..! Tinggal hanya yang terbaekkk... untuk anda je. Cewwah! ;P

~ Teropong ajaib! Heh!

~ My 'sayang' nak skodeng anak bulan. Ho3!!!

~ Pahlawan zaman dulu2 kot. Kiut skirt dia kan? Ha3...

~ Harap... meriam tu tak meletop... Fuh!

~ Bajet handsome dari pahlawan tuh la... Layankan je... Layankan... He3...

~ Main meriam ni kat kampung time2 raya, confirm havoc giler 1 kampung! Lepas tu, kena kejor ngan Tok Ketua... Lepas tu, kena maki ngan orang2 kampung... Lepas tu... Eh! ;P 

~ My 'sayang' kata, pokcik pahlawan tu macam Sarjan Senin yang dalam Gerak3... Khas... tuh sebab dia ade misai melintang sejibik macam Sarjan Senin! Ha3... Sampai ke situ pulak imaginasi beliau kan... Over tau..! Mencik! ;P

Macam2lah my 'sayang' nih! Nasib baik sayang..! 

Erkkk! Motip..??! ;P


*Bersambung...


:: Like3, ek! ::



2 comments:

Asrul "iLham" Sany said...

Kesayangan layannn jr hahaha

ArELeEz said...

Asrul "iLham" Sany,
tau xpe..! ha3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google