SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Monday, December 3, 2012

TERCALAR HATI INI... SOB3...

Sedeh...

Sebak...

Tercalar hati...

Sebab camera Olympus kechentaan jatuh terhempas! Owh... Walaupun bukan EOS... DSLR bagai... walaupun cuma digital camera tapi, beliau dah banyak berjasa pada aku sekeluarga. 

Ada sentimental value sebab beli masa honeymoon kat Langkawi dulu. Sayang sangat kat beliau...

Aku la cuai! Ntah macam mana tangan ni boleh terlepas pulak. Menjatuh la dia! Uhuks3...

~ Injured jugak la... Crack sikit kat bahagian bawah.

~ Kat tepi2 tu pun injured jugak... Owh...

Nasib baik Olympus ni macam 1 jenama yang boleh dipercayai jugaklah kan... Sebab still boleh guna. Semua function pun ok lagik. Physical injuries tu je la yang buat menanah mata nih menengoknya. Hu3...


Rasa nak sekeh diri sendirik sebab cuai sangat! 1000 penyesalan betul!


Terus carik my sayang's shoulder to cry on... Ecewah! Over, noks! ;P


:: Like3, ek! ::



2 comments:

Ayuni Dati said...

tak pe... tak pe... alamatnya nak dapat yang baru tu ....

ArELeEz said...

Ayuni Dati,
mudah2-an.. amin.. heh3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google