SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Tuesday, September 11, 2012

JEJAKA PERASAN!

My 'sayang' ajak shopping seluar jeans. Bukan untuk aku... tapi, untuk dia. Aku dah lama tak pakai seluar jeans. Just pakai slack ngan palazzo je. Insap kot... Ha3... Motip..??! ;P

Ntah la... Sejak 'semakin berkembang dengan sihat' ni, memang tak kose nak pakai seluar jeans dah. So, sila salahkan 'pengembangan' tersebut ye, you ols..! Hu3...

So far la kan... Sok lusa tak tau pulak kot2 terpakai balik. Wait & see je lah... ;)

Shopping jeans kat Butik Lois dalam Rapid Mall, dekat dengan Giant Hypermarket Teluk Intan. Diserve oleh seorang mamat berbangsa India...

~ Ada jugak brand lain cam Lumberjacks bagai... Tapi, prioritynya adalah Lois.

"Tolong amikkan saiz 34. Nak fitting."

Kata my 'sayang' kepada mamat India tersebut. Tamak haloba sebab fiting sampai 3 helai terus!

Last2, keluar dari fitting room dengan muka ketat tak boleh blah! Eh, apa kes pulak kan? Tertanya2 ah kak tau! 

Rupa2nya, saiz 34 dah tak relevan dengan my 'sayang'. Mintak saiz 36 pun tak relevan jugak. 38 pun! Last2, saiz 40 yang can do. Ha3... Amekaw!!!

Perasan masih kurus betul! ;P

~ Jejaka perasan yang sentap sebab tak percaya saiz beliau sekarang dah 40! Ha3...

Puas hati sebab berjaya rembat 3 helai jeans, Lumberjacks + Lois. Tapi, tak puas hati sebab still tak percaya saiz seluar dia sekarang dah 40! Ha3... 

Kesian... ;P


:: Like3, ek! ::



6 comments:

Kesuma Angsana said...

he he he perasan dah kurus lepas pose yek!

nur said...

alolo.. kesiannye muke.. harus exercise ok..

Everything's Everythings said...

hak2 kesian kt dia nak cuba yg kurang saiz juga tu xD
tpi seluar jeans mmg saiznya kcik2 pun..

ArELeEz said...

Kesuma Angsana,
aah. kurus kemendenye..?!! makin naik.. adalah! ha3..

ArELeEz said...

nur,
muka seposen xbuleh blah! he3..

niat nk xcercise ade tp, executionnye tu yg haub!

ArELeEz said...

Everything's Everythings,
tu la psl! sedeh! he3..

mmg la saiz jeans kecik sket kot dr seluar bese. tp, dulu punye jeans 34. tup2 naik m'canak ke 40! ha3.. sadis!

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google