SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Tuesday, September 18, 2012

7 SYAWAL 2012... EPISOD: KENDURI RAYA

Anak pompuan Cik Siah naik pelamin. Actually, nikahnya dah lama, sebelum puasa lagik. Ni kira majlis bersandingnya la...

Cik Siah kan bff mak. Aku ngan my 'sayang' pulak free hari tu. Of cos la kami attend kendurinya.

~ Merah-putih ni tema canopy je kot sebab busana pengantin adalah kaler silver. 

~ Geng surau mak. Cik Siah pun pakai baju ikut tema, kaler ala2 silver.

~ Kitorang dah nak balik time rombongan pengantin lelaki sampai. Tak amik pun gambar pengantin. Tapi, amik gambar sendirik. Giler glamour kata ko! Ha3...

Kenduri kali ni, Cik Siah pakai catering. Takde rewang2. Letih katanya... Catering kan senang... ko bayor je duit, bagitau nak menu apa, tau2 dah siap terhidang. Takde nak berlengas2. Boleh pakai cun2 lagik, tunggu tetamu datang. 

Cik Siah hire Am Catering merangkap catering milik Cik Am, makcik my 'sayang'. What a small world, bebeh! Cewwah! 

Am Catering ni ok la... Harga pun aku rasa sangat2 berpatutan. Aku puji bukan sebab Cik Am tu makcik my 'sayang'. Tapi, sebab memang tak pernah dengor lagik ada komplen pasal servis Am Catering. So far, so good la... Kalau ada yang berminat nak hire, boleh la check it out kat Am Catering nih. Tengok2 harga pakej & menu pilihan. ;)

Nanti kalau anak2 sedara aku kahwin, aku nak paksa parents2 diorang pakai catering jugak. Boleh la ah kak melawa bajet datin wanna be! Ahaks3... 

Owh... jauhnya perancangan! A_bern pun tak habis sekolah lagik. Over tau Acu diorang nih! Hiks...


*Tamat dah kesah Syawal 2012... ;)


:: Like3, ek! ::




4 comments:

My Little Diary said...

bulan2 raya mmg ramai yang jadik pengantin...hehehe

Mak Wardah said...

Salam kenal...
Best raya kalau masih ada org tua...anyway Selamat Hari Raya, Maaf Zahir Batin

ArELeEz said...

My Little Diary,
aah. sbb senang mak pak nk kumpulkn sedara-mara kot.

ArELeEz said...

Mak Wardah,
slm kenal to u too..! ;)

yupp! selagi hayat diorang ade, hargailah.. ;)

selamat hari raya to u too..! ;)

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google