SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Tuesday, August 28, 2012

SEJUK JE...

Dulu, asal datang opis je asik nak meroyan! Pantang silap sikit la kiranya kan... especially time musim panas membahang. Mula la nak stress2 tensen2 kalau ada yang tak kena! Haish!

Sebab masa tu, air-cond yang ada macam hampeh betul! Hu3... 

Motip: Kalau tengah marah/mood swing tetiba air-cond pulak macam kambing memang buleh stress tahap gaban! Tapi, kalau tengah marah/mood swing, then air-cond sedingin salju, terus temperature turun pelan2. Heh3...

Aku rasa, susah nak jumpa dah air-cond pesen camtu kat mana2. Even masa panggil budak maintainance datang check dulu pun budak tu mengucap panjang tengok air-cond tuh. Model lama sangat katanya... Kalau nak buat maintainance pun macam tak bebaloi, better beli baru. Hu3...

Bunyik kemain kuat berderum. Sampai dok 'hah2...' kalau nak bercakap dengan kengkawan kat hujung sinun. Tapi, harap bunyik je pun... Kesejukannya sangat hampeh! Pakai kipas berdiri cap Panasonic tu lagik terbaekkk... kot. 

~ Tapi, tu dulu... Sekarang tidak lagi... Sebab dah ganti air-cond baru..! ;)

Hari2 datang opis senyum musti sampai ke telinga. On air-cond, on PC, lepas tu dok bertenang kejap dalam 5 minit sambil sandar baik punya kat kerusi. Perrgghhh..!!! Nyaman betul! La3...

Rasa sejuk jeeeeeeeee........... ;D


:: Like3, ek! ::



2 comments:

Asrul "iLham" Sany said...

hahaha, kat opis sy pernah sehari takde ekon... dah la takde tingkap, seb baik kebetulan masa tu saya cuti kah3

ArELeEz said...

Asrul "iLham" Sany,
kesian kat yg xcuti la.. musti nyesal sbb xapply cuti. he3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google