SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Friday, August 10, 2012

RASA SKEMA PULAK!

Belah siang dah penat bersuka-ria. Ke Batu Ferringhilah... sampai jumpa tikus mondok bagai... hu3... ke Tanjung Bungahlah... tengok masjid terapung... ke Gurney Plazalah... berwindow shopping...

Fuh! Letih ah kak tau! Tapi, fun! ;P

Belah malam, dah kena masuk class HRMIS. Mental kena bersedia lebih. Sebab kalau tak, mau tersengguk2 aku kang. Adeh3...

~ Acara wajib. Heh3...

~ Model2 comel. P.E.A.C.E, bebeh! Hiks...

~ Ah kak tak nak kalah! ;P

Bajet nak duduk kat row tengah2 la kan... Konon2 kalau duduk kat tengah2 tu rasa macam strategik sangatlah. Last2, terpaksa duduk depan sekali sebab dah takde tempat dah. 

Hadoiiyaiiinyapun..!!!

Confirm tak tido! Terus feeling2 pekerja cemerlang, gemilang & terbilang! Hu3...

Kursus HRMIS ni merangkumi modul Cuti & Laporan Nilaian Prestasi Tahunan (LNPT). Yang bab LNPT tu minda ah kak boleh extract lagik. Tapi, bila masuk bab Cuti, kira2 Gantian Cuti Rehat bagai... terus ah kak ting tong. Berpinau bijik mata! Ha3...

Ni sebab duduk depan sangat la nih! Rasa skema sangat sampai susah nak adapt. Ececehhh..! Suka2 je nak salahkan tempat duduk. ;P

Errr... kalau korang kan, korang suka duduk tang mana? Depan sekalikah? Tengah2kah? Atau belakang sekalikah?


*Bersambung...


:: Like3, ek! ::



2 comments:

Kesuma Angsana said...

duk kat tempat yg leh tidur hehehe, selamt berkursus yek

ArELeEz said...

Kesuma Angsana,
bwh meja kot. he3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google