SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Tuesday, September 3, 2013

PERUT NI GUMBIRA SANGAT...

Tak habis beraya lagik... Raya sebulan macam nak membawak ke 2 bulan pulak! Over sangat... He3...

Beraya ke rumah Uteh, kat Batu Gajah nun..! Sedeh sikit sebab my 'sayang' tak dapat join. Ada kerja. Tsk3...

Ah kak ni biasa la kan... kalau my other half tu tak di samping ah kak, confirm rasa sendu je. Rasa incomplete tak boleh blah langsung! Well... kita kan manjas2 romantik, gitu..!

Statement mintak kena sepak sangat..! Dush3!!! Ha3... Hadoi!

~ Tumpang Encik Livina Abang je... Malas nak drive. Plus, 'Bos Besor' tak lepas aku drive luar dari Teluk Intan. 

Padahal, Batu Gajah tu bukan jauh mana pun! & bukannya drive sorang2. Mak ada jadik co-pilot... Abang ada tukang jaga kat belakang... Pak Yang pun ada, jaga kat depan. Aku tengah2 la kiranya kan... Tetiba nak feeling2 retis pulak sebab ada 'bodyguard' depan belakang. Ko ada..??! He3...

Kadang2 rasa down jugak bila my 'sayang' tak berapa lepas bini dia ni drive jauh2. Risau kebenor! Mula la nak mempersoalkan, 'Kenapa B tak percayakan kredibiliti bini mu ini? Why3..???'

Tapi, bila pikir2kan balik, rasa best pulak. Rasa macam disayangi lagik dimanjas-i (amekaw.. ejaan..!) sangat..! & terus terpositif, 'Hmmm... mungkin si dia sayang sangat kat bini dia yang comel lagik tersangat la buta jalan nih. Sebab tu si dia risau kebenor! Takut katanya ke Batu Gajah tapi, last2 sesat-barat ke Petaling Jaya pulak kan... Ha3...'

'Errr... atau mungkin jugak si dia kesiankan jari-jemari yang mulus ni bakal jadik kasar kalau dah selalu sangat mengdrive jejauh kan...'

Ecewah! Memang mintak kena sepak sangat2 nih! Ha3...

~ Main pondok2 ngan Kak Yong. Port belakang sekali. Hiks...

& sebenornya, aku demam hari tu. My other half pulak takde kan... So, mood adalah ke laut sikit. Hu3...

Tapi, bila bab makan tak ke laut pulak! Laju je! Ha3... Apakah..??! 

Nasik putih, sup sayur, ayam kampung sir sau, sambal belacan & ikan goreng. Siap ada kek cicah kopi lagik untuk desert..! Terbahek...

Terima kasih, Uteh sebab kasik kitorang makan kenyang2 hari tu. Perut ni gumbira sangat... ;P


:: Like3, ek! ::



6 comments:

❤Kamsiah❤ said...

mmg best kalau cuma bawak mulut ja..makanan org lain sediakan hehe

ArELeEz said...

❤Kamsiah❤,
b'double2 bestnye! he3..

eja said...

kenapa kah gg hng nmpk semacm..cey hng perati..

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

kan best hari2 dapat makan free? hihi tapi nanti naik penimbang mau menjerit ! ...rosaklah program !!!

ArELeEz said...

eja,
kenape ngn gigi aku? ok jerr.. ori tau!

ArELeEz said...

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡,
tau xpe..! sedeh! uhuks3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google