SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Thursday, September 12, 2013

BIG BOX

Mak ada appointment check BP lagik. So, Mak bermalam kat rumah aku lah. 

Mak tak berapa selera nak makan nasik sebab kena flu. Bila we ols buat suggestion makan pizza, terus laju2 Mak setuju. Comel Mak... Heh3...

~ Try Big Box. Sebab nampak macam meriah.

~ Plus, memang meriah pun..! Ada 1 regular traditional / pan pizza (family faveret), 1 pasta perfetto, 4 ketul Smoked Deli Wings, 6 ketul Spicy Chicken Fingers & 6 potong Garlic Bread.

Pizza tu ko boleh pilih mana2 topping under family faveret. Pasta tu pun... boleh pilih nak carbonara / bolognaise. Add-on adalah dialu2kan. Macam we ols, we ols add-on 3 bowls Soup of The Day je. Faveret Mak ni tau!

~ Kengkonon makan sup je. Kengkonon la kan... Kengkonon... Ha3...

Big Box ni sedang2 elok untuk 3 hingga 4 orang makan. Dengan harga serendah RM 39.90 kita boleh makan macam2. Sharing2. 

Perut pun pasti gumbira sebab kenyang. Heh3...


:: Like3, ek! ::



2 comments:

Cik Puan Rara said...

balik ipoh nk ajak mak mkn pizza lah.yeay~ hehehe

ArELeEz said...

Cik Puan Rara,
owh.. sila3.. nawaitu yg dialu2kn tu. dpt pahala. ;)

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google