SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Saturday, February 22, 2014

GOLDEN WRAP PUN BOLLEHHH...

Dating dengan my 'sayang'...

Memula, pusing2 je dulu. Sambil berpikir & berdiskusi nak makan apa. Owh... dating dari sudut perspektif kitorang memang tak pernah lari dari agenda makan2. Macam lagu & irama... macam ombak & pantai... 

Eceh! Hiks...

Terlalu dekat depan KFC. Terbau pulak ayam goreng dia. Apa lagik... terbayang2 iklan KFC kat tv! Memasing diam untuk 2 saat, saling berpandangan diikuti dengan senyum nakal + manjas2. Errr... boleh bayangkan tak macam mana spesis / jenis senyuman tuh? Ha3...

~ Hati kata takmo try Golden Wrap Chicken! Sebab selalunya yang seasonal ni tak berapa kick! Tapi, mulut sangat gatal! Laju je mintak, 'Golden Wrap Chicken 1..!' Adus... dusss2... 

~ Makan sebagai 'desert', kengkononnya lah kan... Sebab kena tunggu 10 minit baru diorang hantar kat meja. Snack Plate dengan Zinger Burger dah selamat masuk perut terlebih dahulu. Heh3...

Kesimpulannya, dari segi rupa paras, Golden Wrap Chicken ni tak la semenggah macam yang dia iklankan kat tv. Biasa la tuh... strategi pemasaran. Dari segi rasa, ok la... not bad. Ayam tu sangat lembut. Tulang2 dia pun ko boleh geget2 sekali kalau nak. 

Siapa tak try lagik, boleh la terjah KFC cepat2! ;)


:: Like3, ek! ::



2 comments:

Kesuma Angsana said...

sedap ke.. KA x cuba lagi ni !

ArELeEz said...

Kesuma Angsana,
buleh la.. not bad.

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google