SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Tuesday, March 20, 2012

PRINCE & PRINCESS GOLD...

Acara wajib dah setel. Kita ke acara sampingannya pulak.

Tema persandingan Udda-KF adalah gold. Sebab tu masa ke Nagoya seminggu sebelum majlis, ah kak gigih mencarik kain ela kaler gold. Well... ah kak kan suka mengikut tema gitu..! ;P

Pengantin menepati masa. Pukul 12.30 p.m dah bersanding. Bagus! Thumbs up untuk korang! ;)

~ Flower girl of the day... Cik Qistina... Sexy2 kiut, noks baju dia! Hiks...

~ Mak Anjang pun nak enterframe jugak! P.E.A.C.E!!! ;P Mak Anjang Qistina pun teringin nak jadik flower girl. Tapi, nan ado baju sexy2 kiut macam tu... Baju sexy2 sangat ada lah! Ha3... Larikksss...!!! ;P

~ Prince Gold dah sampai. Siap tersenyum lebar lagik! He3...

~ Princess Gold salam cium tangan Prince Gold. Tanda hormat kata ko! 

~ Santek busana Udda. Konsep jubah.

~ Happy faces... ;D

~ Siapa la kot yang buat lawak time nih? Sampai semua tersengeh2. He3...

~ Tapi, kenapa pengapit lelaki pakai biru? Confuse ah kak tau! ;P

~ Kami dah penat. Lepak sekejap kat dalam bilik pengantin. Fuh!

Actually, ada 2 pasang pengantin. Dua2 pun adik ipar aku. Bersanding ikut giliran. Memula turn Udda-KF. Lepas tu, turn A-im-Ani.

A-im-Ani tu kira majlis belah lelaki la. Sebab belah pompuan dah buat bulan Januari hari tu. Alaaa... yang kat Johor nie, ha..!

Kalau ikut perancangan asal, A-im-Ani bersanding dalam pukul 1 p.m macam tu. Tapi, ada kesilapan teknikal sikit yang membawak ke pukul 2 ++ p.m. Masa tu, ah kak dah berlengas! Camera pun dah simpan balik dalam handbag. So, takde la nak snap2 pasangan pengantin yang nombor 2. Ya ampon, ek?!

Takpe la kan... Asalkan semuanya dah selamat... Gambar, nanti ah kak korek2lah kat f/b Cik Ani. Kalau jumpa kang, ah kak jaja, ek! ;P

Errr... siapa setuju kenduri-kendara pakai catering? Cer angkat tangan... Cer angkat tangan... 

Eh! Mana la nak nampak kot... Heh3... Tukar2... cer komen... cer komen... Yang tak setuju pun boleh komen jugak... ;)


:: Like3, ek! ::



2 comments:

momon said...

comey pengapit pompuan tu..hehehe..~

ArELeEz said...

momon,
owh.. aah. comey2.. ;)

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google