SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Thursday, March 22, 2012

LAPOR KE... TAK LAPOR KE... LAPOR KE...??! ;P

Hmmm... takde la lapor sangat pun. Tapi, bila my 'sayang' ajak dinner kat luar, terus on je... sambil angguk2kan kepala. Ngeh3...

Masuk je dalam kereta, terus buat diskusi nak makan kat mana?! Dari cadangan membawak ke timbang-tara, akhirnya kami pilih One Kitchen. Aku termengidam bihun sup dia kot... ;P

~ Dah lama tak melaram dengan tudung syria nih. Malam tu, aku sarunglah! 

~ Still kiut kan? Ahaks...

~ Seperti biasa, air musti sampai dulu. Jus tembikai untuk my 'sayang' & teh o panas untuk aku. Batuk. So, dilarang keras meminum ais. Owh... sentapahkak! :(

~ Disebabkan termengidam, maka bihun suplah yang ah kak cari..!!! ;D

~ My 'sayang' yang lapor tapi, dia jugak yang tak tau nak makan apa dah?! Last2, order nasik goreng cili padi dengan telur dadar. ;P

Makan2... sembang2... layan bola kat tv restoran... bayor bil & chow! Begitulah al kesahnya dinner kami... Sempoi tapi, bahagia, noks! 

Tak perlu restoran mewah2, tak perlu nak makan kat hotel. Yang penting hati senang, tak kusut... makan kat restoran biasa2 pun dunia jadik ceria! ;)

Cewwah!!! Ahli falsampah dah sampai! La3... ;P


:: Like3, ek! ::



2 comments:

azzey said...

termengidam kunun...:P

ArELeEz said...

azzey,
betul! xtipu punye..! ha3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google