SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Tuesday, March 20, 2012

DUNKIN' & DONUTS... TOUCHING & SWEET!

Dah lama kot tak pekena Dunkin' Donut. Lupa dah bila last makan?! Mentang2 la dah ada Big Apple ngan J.CO sebagai pesaing kan... terus buat2 lupa kat Dunkin' Donut yang 1 masa dulu jadik idaman la jugak kan... Adeh3...

Merasa balik Dunkin' Donut masa my 'sayang' balik dari amik goodie bag kat Klang untuk wedding Udda-KF. Sampai kat Sungai Buluh, my 'sayang' roger2, tanya nak tak Dunkin' Donut?! Owh... ah kak ok je... Walaupun takde la faveret sangat kan... tapi, harus kata nak jugak! He3...

~ Dulu2 rupa paras packaging dia macam ni jugak ke? Ntah la... Lupa!

~ My 'sayang' tapau 6 ketul. Semua aku rasa. Aci cubit sana sikit, sini sikit... begitu... 

Dulu2 kan, masa zaman sekolah kat SMSS, bila time nak balik kampung, mak akan amik aku kat sekolah. Masa tu takde siapa pun dalam family aku yang ada kereta. Mak amik pun naik bas je. Owh... tetiba touching, noks! Tsk3...

& masa tu pulak aku form 1 & form 2. Mak tak harap lagik nak kasik aku balik kampung sorang2 sebab mak tau anak bongsu dia nih buta jalan! Minah blurr plak tuh! Nak ke Puduraya tu pun dok menggagau2 lagik! Hadoiiyaiii..!!! Mak sanggup bersusah-payah naik bas dari Teluk Intan membawak ke Bandar Tun Razak tuh semata2 nak amik aku. Owh... touching lagik! Tsk3...

Sampai je Puduraya, sementara nak tunggu bas Transnasional kami sampai, mak musti beli Dunkin' Donut. Aku makan sikit je. Mak tukang habiskan sebab mak memang minat kot especially yang ada inti jem strawberry tuh. 

Walaupun touching tapi, sweet pulak bila diingat balik. He3...

Antara Dunkin' Donut, Big Apple & J.CO, yang mana 1 pilihan nombor 1 korang?


:: Like3, ek! ::



2 comments:

FirZie83 said...

waaa...tetiba sedey lak baca blog leez nih...mak adalah segalanya kan???...azie x tau la suka yang mana 1...apapun da lama x makan donut mcm2nih..huhu..sbb kat tmpt azie..x da kesemua ini..huhu

ArELeEz said...

FirZie83,
alaa.. jgn la sedeh.. nanti leez sedeh bnyk2.. tsk3..

yupp! mak mmg segalanye utk leez. dialah mak.. dialah abah.. hu3..

rambang mata, ek nak pilih yg mane 1? he3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google