SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Wednesday, January 15, 2014

TAHNIAH, INTAN RAUDHAH!

Syiok betul attend convo Kak Ngah. Fun habis! Anak2 bagi kerjasama, cikgu-cikgi + teacher bertungkus-lumus & parents + family pun sporting2 belaka. 

Terbaheklah..!!! ;)

~ Comel sangat burung hantu tu, hokay..! Hiks...

Buat kat Dewan Bandaran Teluk Intan. Luas! 1 keluarga 1 meja bulat boleh muat dalam 8 orang gitu. Tapi, depends jugak pada bilangan ahli keluarga yang datang. Kalau setakat parents je, diorang akan combinekan dengan family lain kasik cukup 1 meja. 

We ols dapat meja depan stage. So, memang selesa sangatlah! ;)

~ Abang jadik emcee of the day. Dibantu oleh kawan dia yang dok tersenyum riang jugak tuh.

~ Bacaan ikrar yang diketuai oleh Kak Ngah. Tak sangka Kak Ngah boleh hafal the whole ikrar. Panjang kot..! Siap dengan Rukunegara bagai... Cayalah!

~ 'Raudhah & Keluarga'... We ols la tuh! ;D

~ Ghalit berselfie dengan 'anak'. He3...

~ Performance paling touching daripada wakil parents yang sangat2 sporting.

~ Siap dressing ala2 anak2 nak ke PERMATA lagik tuh! Thumbs up lah, bro!

~ Diorang deklamasi sajak yang diakhiri dengan nyanyian lagu khas untuk pendidik di PERMATA. Sumbang ke... pitching ke laut ke... apa ada hal?!! Yang penting performance mantap!

~ Performance anak2 PERMATA berumur 3 tahun. Aci2 Bukak Pintu katanya... 

~ Lepas tu, turn Kak Ngah & the gang (4 tahun) pulak. Bollywood, hokay..! 'Bhole churiya... Bhole kanggana... La3...' Bergelek sakan la diorang kat atas stage tuh! Ha3... Comel!


~ Kak Ngah dapat Anugerah Tokoh Keseluruhan Pelajar. Alhamdulillah...

~ Congrats, Kak Ngah! ;)

~ Diapit oleh nendas...

~ Acu & Acu Pendi sayang Kak Ngah laju2..!!! He3...

~ Congrats jugak pada Abang & Kak Aneem sebab dapat Anugerah Family Terbaik.

~ PERMATA supporters. Eceh! ;)

~ Family besar PERMATA Daerah Hilir Perak.

Last year, tema Glam Red. This year, Purple plak. Overall, semua kasik support & kerjasama yang baik sebab semua dress up ikut tema. 

Bagus kan? ;)


:: Like3, ek! ::



2 comments:

Ayu azmir said...

wah purple... seronoknya...

ArELeEz said...

Ayu azmir,
faveret kalerkah?

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google