SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Wednesday, January 15, 2014

SEJUK2 NI KAN...

Hujan renyai2...

Angin sepoi2 bahasa...

Perut mula berdangdut riang... Mintak diisi la tuh!

Otak ligat berpikir... mencarik2... membayang2kan... rupa paras makanan yang sodap2! Yang tak sodap terus campak jauh2 dari kotak pikiran. Eceh! #puitiskonon

Ingatkan perut & otak aku sorang je yang jenuh 'bekerja'. Tidak sama sekali! Sebab my 'sayang' pun begitu jua... 

"Aaby, jom makan pizza! Nak tak?"

Owh... bagai orang mengantuk tak hengat lepas tu, disorongkan plak dengan bantal yang gebu-gebas! Begitulah perumpamaannya... 

Owh3...

~ Soulmate sangat beliau ni tau! Understanding... gorgeous... prihatin... hah, apa lagik nak puji, ek? Ha3... #dasarsangat! 

~ Frosty yang indah...

~ Bertuah sungguh perut ah kak... Ha3...

~ Dah tau hujan sejuk2, lagi mau order air sejuk kan... Haish! Sila salahkan tekak, ek! ;P

~ Owh... nom3..!!!

~ Creamy Carbonara Fettuccine yang aku habiskan sebab my 'sayang' bukan peminat pasta especially pasta berwajah pucat macam ni.

~ Cheese Baked Beef Meatballs Carbonara. Yang ni makan together2. Siap main suap2 lagik..! Ko ado..??! Ha3... Larikksss..!!!

Dengan cuaca yang sejuk2 nyaman... dine in pulak kat tempat yang comfy... sambil menikmati makanan2 yang buat kita feeling2 omputih... owh... sorga, hokay..! Terus rasa seperti berada nun jauh di Switzerland! Ha3...

Mahapkan tuan tanah kedaung di atas keover-annya. ;P

& jangan tanya kenapa 'Switzerland'? Sebab asal nak feeling2 omputih je, musti ke Switzerland! Asal ke Switzerland je, musti nak feeling2 omputih! 

Hadoiiyaiiinyapon!!! ;D


:: Like, ek! ::



4 comments:

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

aduii..pizza tu mmg mengancam jiwa....sekian terima kasih

Ayu azmir said...

yum yum tunggu en suami balik bole makan pizza.. da lama tak makan

ArELeEz said...

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡,
mengancam jiwa & perut & tekak kn? sekian, same2.. ha3..

ArELeEz said...

Ayu azmir,
sila2.. selamat m'dating sambil menikmati pizza. hiks..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google