SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Wednesday, October 23, 2013

SEPUTIH ANZALNA NASIR...

Geram betul tengok jerawat kat dagu nih! Rasa nak nyahkan dan2 tu jugak! Mencik!!!

Jerawat kalau nak tumbuh kat muka aku ni, memang tang dagu ni la port faveret dia. Tak syak lagik!

Kat pipi ke... kat dahi ke... hidung ke.., jarang sangat dia nak tumbuh. Maybe sebab kat dagu tu oily sikit kot... Memang habitat dia sangat la kan...

Hmmm... tak kesah la kat ceruk mana pun... tapi, kalau dah namanya jerawat, memang tak boleh blah!

~ Maka dengan itu, aku terjebak dengan Cetaphil nih. Laju2 mendapatkannya kat Guardian tu, haaa..!

Bukan aci beli redah gitu je tau! Kita google2 dulu, tengok2 testimoni, dah confident baru beli. Pengguna bijak kan? Heh3...

Harap2 berkesan. Fuh3!!!

Siapa tau muka ah kak boleh jadik putih melepak licin2 macam muka 'Dee'... eh, Anzalna Nasir tuh! Doa2kan, ek! Hiks...


:: Like3, ek! ::



2 comments:

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

hahahha...adoiyai jerawat pun ade port feveret eh?..hihi ..tu jerawat manis nama dia.. :)

ArELeEz said...

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡,
sbb selalu sgt dia tumbuh kat area situ. so wat kesimpulan yg tu adalah port faveret dia. hu3..

try gak nk kata tu jerawat manis tp, bile tgk cermin terus jadik pahit! hadoi!

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google