SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Friday, October 11, 2013

OVER TAK WE OLS?

Cinta Jannah dah habis. Hmmm... tak tengok sangat pun. Sebab tak minat kat Aeril Zafrel tuh. Bukan sebab kontroversi dia dengan Wawa Zainal sekarang. Tapi, sebab memang tak berapa minat kat acting dia. Tak feel lah! Macam kalau scene nangis / syahdu2 tu, dia tak berapa sampai. Macam fake sangat. Kan3..???

Nelydia Senrose takde masalah. Suka je. ;)

Kalau la hero dia 'Zain'... eh, Zain pulak! (Terpengaruh dengan Setia Hujung Nyawa la nih. He3...) Amar Asyraf la nama dia... kan ke best! Sesuai kot. Plus, feel je mengtengoknya. Ada chemistry kata omputih. ;P

Sekarang, Love You Mr Arrogant pulak. Suka sebanyak lapanplohratuskali! Siap nak melompat bintang lagik! Suka terlampau kata ko! Ha3...

~ Credit to: wowberita

Cerita dia tak poyo, storyline pun tak berpusing2 macam Cinta Jannah. Senang sistem otak nak adapt. Nak2 pulak hero ngan heroin memang ngam ho! Si Zara Zya tu... walaupun macam jarang2 jadik main role tapi, acting dia baguslah! Comel je. Sedeh pandai... kelam-kabut pandai... maki-hamun pun boleh tahan jugak! ;P

Sama la dengan si Azlee Khairi. 'Arrogant' habis!

Ada Anzalna Nasir pulak tuh. Eh, kita peminat Anzalna Nasir tau, you ols. Dia berlakon jadik Dee dalam Adam & Hawa (antagonis) pun kita suka jerrr... He3...

Aku dengan my 'sayang' memang layan cerita nih. Siap PVR-kan lagik..! Ha3... Poyo!

Bila tiba scene mama Irham (Norish Karman) ke... Sherry (Hanez Suraya) ke... kakak Irham (Aisyah Ilyas) ke... musti my 'sayang' stress! Terus dia on Candy Crush Saga. Ha3...

Aku pulak tukang bebel. Kengkonon bebel kat Pengarah kata, 'Apakejadah ko suruh watak tu jadik begitu... begini...? Tak boleh ke kalau scene Zaara Zya ngan Azlee Khairi je dalam 1 jam tuh? Bla3...' 

Ha3... Over tak we ols? Ngalahkan juri Akademi Fantasia 2013. Hadoi! 


:: Like3, ek! ::



2 comments:

AzieFirdaus Kamarudin said...

Ai pun suka 80juta kali LYMA..teringat2 sampai arini hokayyyy...PISA tu buat ai nak muntahhhh...waaaa..rindunya Irham ngn Zara...

ArELeEz said...

AzieFirdaus Kamarudin,
citarase yg same. ;)

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google