SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Sunday, August 25, 2013

LOMPAT2 RAYA..!!!

Indoor photoshoot dah setel.

Alhamdulillah...

Dapat jugak 1 family portrait yang cukup kuorum & cun. Best2..! Plus, maknanya mission accomplished! Sebab tujuan utama aku adalah nak gambar yang perfect untuk diframekan & di display kat hall rumah mertua. Gambar yang sedia ada takde muka aku. Masa tu belum jadik family members lagik. 

Jeles! He3...

Yang lain semua dah surrender. Berlengas & penat dah diorang nak sambung outdoor photoshoot. Tapi, aku, my 'sayang', Jijah & Qistina semakin poyo nak bergambar! Bulat pun kitorang heret sekali sebab dia kan official photographer. Ha3... 

~ Tak pergi jauh mana pun... Memula, kat laman rumah.

~ Lepas tu, kat sawah padi yang luas terbentang.

~ 'Y.B & wifey' berposing raya dulu sebelum melawat kawasan. He3...

~ Sawah pun memang tengah menghijau kan... Terbahek sangatlah..!

~ Sambil disaksikan burung2 berterbangan... Ecewah! Puitis sangat tau..! Hiks...

~ Terbahekkk..!!!


~ Bulat layankan je. Kesian adik ipar aku tu sebab dapat kakak ipar & abang sepoyo ini. Ha3...

~ Berlakon2... He3...

~ Lihatlah sawah..! He3...

~ Encik photographer pun nak enterframe jugak sebab dah lenguh dok usung camera godang amik gambar orang. Ha3...

~ Kerja paling tak boleh blah kitorang buat di pagi raya. Ha3... Hadoi!

~ Ni kalau my MIL / Abah nampak anak2 + menantu + cucu dia yang macam2 nih, mau cramp lidah diorang nak berkata2. Speechless! Ha3...

Outdoor & lompat2 raya...

Best tak hengat! ;D


:: Like3, ek! ::



2 comments:

AzieFirdaus Kamarudin said...

syoknya posing....mmg speechless mak ayah mertua kalo tgk gmbr2 nih pastu nanti dorang akan kata "napa x ajak mak ayah jugak???"....hahah

ArELeEz said...

AzieFirdaus Kamarudin,
syiok sgt kot..! ha3.. klu la my MIL & abah tanye soklan tuh, musti kitorang yg speechless plak. ha3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google