SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Wednesday, August 21, 2013

HIJAU TURQUOISENYA RAYA..!

Berapa Syawal dah hari ni, ek? 14 Syawal kot, ek?

Hmmm... jauh benor dah tuh! Tuan tanah kedaung baru hegeh2 nak update cerita raya pertama. Adeh3...

Tapi, takpe kot kan... Raya kan sebulan? Heh3...

Turn beraya di rumah mertua pulak tahun ni. Terpaksa mention 'rumah mertua', bukan 'kampung mertua' sebab ah kak kan is sekampung dengan my 'sayang'. Nanti confuse pulak para 'peminat' ah kak. 

Amekaw! Perasan retis sangat..! Mencik! Ha3...

Petang Rabu tu dah sampai rumah mertua. Tak dan panas bontot duduk dalam kereta pun... Jemm pun aci feeling2 imagine2 je. Hu3...

~ Mengendong anak2 di pagi raya... tajuk album dia. Comel! He3...

~ Aisy & Arrisya... sepupu diorang nih. Comel macam Mak Anjang diorang. ;)

Eh, lupa nak bagitau! Mak Anjang tu samadengan tuan tanah kedaunglah! Sekian, harap maklum. Ahaks3...

~ Lepas semayang raya, dah ada tetamu. Memang perkara normal kat rumah mertua. Normally, yang datang pepagi tu adalah geng2 surau Abah.

~ Tahun ni tukar konsep. Dari konsep hidang2 ke buffet. Himpunkan semua juadah kat atas meja, jemput tetamu self service, tuan rumah & kroni2nya tinggal nak merefill mana2 juadah yang dah hampir licin je. Memang kojo sonang sangat! 

Terima kasih, Kak Ti di atas idea bernas ni. We lap you lah! He3...

Semoga konsep buffet ni will last forever... Motip..??! Menantu hantu sangat kan? Awwsss2!!! ;P

~ See2!!! Kan boleh bersenang-lenang! La3... ;D

~ Ada yang pose kuak lentang... kuak kupu2... yang tak berkuak langsung pun hado! Tak kesah la... Janji kiut! Ha3...

~ Laki siapa la yang over sangat tuh? Dah macam retis majalah Mangga la pulak. Ha3...





~ Kaya3..!!! Aisy jadik mangsa keadaan. Kesian! He3...

~ Ecewah... betul diorang ni kan? ;P

~ Tak cukup kuorum sebab Arrisya takde.

~ Tetiba Udda datang... mewar2kan gossip raya! Owh... I like..! Ahaks3...

~ Posteur kena betul tatkala menyampaikan gossip. Memek muka sekali dengan body language harus ada. He3...

~ & geng gossip pun memberi respon. ;P

~ Hokay! Gossip raya dah habis. Sopan & insap! Hiks...




Sebenornya, kalau ikutkan tema pilihan yang dipersetujui bersama adalah hijau turquoise. Tapi, bila memasing dah siap pakai baju raya, macam2 versi hijau ada..! Ha3...

Ada yang betul2 hijau turquoise tapi, dalam gambar dah jadik biru turquoise pulak. Confuse!

Gasaklah! Janji hijau. Aci je lah. ;)


:: Like3, ek! ::



4 comments:

boni kacak said...

cantik warna baju-baju tu.. berseri dan meriah.heehe

MrS. F!zA said...

lawaaaa..berdondon2 sefamily..

ArELeEz said...

boni kacak,
owh.. terima kasihlah, ye! ;)

ArELeEz said...

MrS. F!zA,
tq.. he3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google