SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Monday, August 26, 2013

ROYAL BLUENYA RAYA..!

Kalau kat rumah mertua dengan hijau turquoisenya, kat rumah Mak pulak adalah royal blue. Turn aku & my 'sayang' yang pilih kaler tema untuk raya tahun ni. Idea spontan je. Kakak la dok roger2 tanya nak tema apa. Terus terlintas kat kepala kaler royal blue. My 'sayang' pun approved. Keputusan terkejut namanya. Hiks...

Pagi raya ke-2 dah balik rumah Mak. Well... inilah kemanisan kahwin dengan orang2 dekat. Aci sukahati je nak balik kampung. Bila2 pun boleh... ;)

Tapi, dalam dok dekat2 tu, aku ngan my 'sayang' la yang paling lambat sampai. Kakak & family yang 1st. 2nd, Abang & family. Macam ikut giliran lahir pulak. He3...

~ Photoshoot raya memang wajib la kan... Heh3...

~ Actually, aku pun tak paham apa yang cuba aku sampaikan. Adeh3...

~ Macam2 peel!

~ Boleh buat drama sebabak dengan dialog, 'Cepat mintak ampon! Kalau tak, kena lempang!' Ha3...

~ Ini semua poyo..!!! Ha3...



~ Turn anak dara ni pulak nak berposing walaupun tema ke laut! Nasib baik shawl ala2 royal blue sikit.  

~ Kak Yong yang over excited!

~ Susun2! Nak amik family portrait.

~ Testing2... Semua 'model' bermuka toya. Hu3...



~ Bolehlah! Semua pun cantik2 jelita handsome2 bergaya. Hiks...

~ Free style...

~ Sengal! Ha3...

~ Sibuk berposing sebab semuanya sawan camera. 

Dalam sejam jugaklah kitorang punya photoshoot raya tuh. Padahal dah lambat sebenornya. Nak pergi beraya... Tapi, kitorang sempatkan jugak! He3...


:: Like3, ek! ::



4 comments:

Cik Puan Rara said...

hehehehe sportingnya laki bini ni bergambar.heee

AzieFirdaus Kamarudin said...

nampak muda remaja leez bershawl camtu...kekal kan k!!!...hehhe

ArELeEz said...

Cik Puan Rara,
ni namanye 'penyakit b'jangkit'! ha3..

ArELeEz said...

AzieFirdaus Kamarudin,
really..? try2 je tu.. sbb windu kat shawl. tp, skang dh kembali ke tudung xpress. sbb senang! he3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google