SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Saturday, August 24, 2013

KEPOHCHINYA RAYA..!

Plan asal, nak buat photoshoot raya sebelum semayang raya. Tapi, biasa la kan... dah ramai2 tu, of course susah nak punctual. Nak masuk bilik air pun aci amik 'nombor giliran' kot! Hu3...

So, cancel! 

Eh, tak! Bukan cancel terus tapi, dipostpone ke selepas semayang raya & geng2 surau Abah datang beraya. 

~ Candid pun ah kak redah nak enterframe jugak! Gasaklah! Tamak haloba kan... Kalau boleh, kat semua gambar nak ada wajah jelita ah kak. Ha3... 


~ Kengkonon dah susun cantik2. Tapi, bila tengok balik baru perasan ada yang tak kena. Posisi Abang Poi, Kak Ti, Udda & Faiz tu macam silap sikit. So, susun baliklah. 

~ Haaa..! Baru cun! ;)

~ Selamat Hari Raya to my MIL & Abah... ;)

~ Amik peluang bergambar dengan my MIL & Abah.

~ Aim & Cik Ani pun.

~ Awa, Roy & anak2 pun nak jugak.

~ Udda & KF pun.

~ Turn yang bujang2 pulak.

Lepas tu, turn yang couples2. Asal kosong je sofa tu, berebut la yang nak mengchop. Ha3...



~ Couple paling comel! Tak syak lagik..! Ahaks3...



~ & couple paling lama mengchop sofa tu & berposing sampai photographer pun naik bosan! Ha3...

Ya ampon la, ek! Sebab kakak ipar & abang you ols ni memang gila glamer! Sejak azali! ;P

~ All the gigirls...

~ Holloh3... Comel sangat..! Hiks...

~ Diikuti dengan geng boboys.

~ Bila diorang 'misbehave', begini la jadiknya! Ha3...

~ Manjasnya, Roy! He3...

~ Serius je kan...

~ Tetiba jadik model. Tetiba je tau! Tetiba... Percayalah! Ahaks3...

Syioklah! Plus, semua nak kepohchi2 kan... Nasib baik my MIL & Abah hokay je tengok peel anak2 + menantu2 + cucu2 diorang yang macam2 ragam tuh. 

Nak buat macam mana... kena la redha. He3...


:: Like3, ek! ::



6 comments:

Ayu azmir said...

Wahhh...meriahnya raya.... ramai.. pasti riuh...

ArELeEz said...

Ayu azmir,
macam2 peel kuar. he3..

azuan said...

ramai raya tahun ni..best la.

rumah ak adala 2 tiga orang.. semua balik rumah mertua..haha

Cik Puan Rara said...

Hehehehe mcm mcm gaya ada.hehehr

ArELeEz said...

azuan,
kebetulan timing giliran tu kena. meriah sket lah!

bile dh kawen, harus la kene tggu giliran beraye kat kampung sendiri kn..

ArELeEz said...

Cik Puan Rara,
ckp je nak pose camne, sume buleh! he3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google