SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Sunday, August 9, 2015

GAZEBO RAYA

Tahun ni, giliran beraya di rumah mertua. Takpe... Takde isu pasal tu sebab setakat ni, sistem giliran berjalan lancar. Adil & saksama. Eceh! ;P

Tema adalah brown. Takpe... yang ni pun tak timbul isu sebab baju raya kaler brown sedondon dah disiapkan awal2. Tunggu masa nak sarung & berphotoshoot je di pagi raya tu. Tak sabor kekdahnya... He3..

Agenda utama time raya adalah bermahap2-an & photoshoot. Well... photoshoot lah yang paling win! Sebab tahun ni ada gazebo raya. Lokasi photoshoot paling hebat setakat ini. Hoyyeahhh..!!!

~ 'Dirasmikan' oleh 'Dato' & Datin Sri'... Ha3...

~ Tak kira! Photographer wajib layan kerenah 'Dato' & Datin Sri' ni. 

Amik gambar kami sampai lebam, hokay! Ahaks...

~ Nasib la... siapa jadik photographer tu. Ha3...

~ Ini dia 'mangsa keadaan a.k.a Mr. Photographer' yang berkaitan. ;P

~ Hokay, mungkin boleh jadik family portrait. ;)

~ Walaupun sebenarnya masih tak cukup kuorum. Hu3...

~ Segmen 'Family Adik-beradik Bersama Ibu Bapa' pulak. Starting with Abang Poi & family.

~ Oppa & #JiHyo nya. Ecewah! Ahaks...

~ Huda terpaksa 'lone ranger' sebab Kerol bertugas di hari raya. Syahdu je...

~ A-im & family.

~ Jejah & Mon, add-on Athirah. He3...

~ Haaa... Bulat memang 'lone ranger' jugaklah sebab masih single.

~ Segmen 'Tanjat Gigirls' pulak. 

Khas untuk kaum Hawa. 

~ Photographer je kaum Adam. He3...

~ Meliuk-lentok bagai tak hengat, kata ko..! Hiks...

~ Haaa... yang ini Segmen '#AkuYangBergambarKauYangPanas Ha3...

~ Maknanya, suka hati la sesiapa pun yang nak buat photoshoot. Kalau ko rasa ko masih cool dengan terik mentari yang membahang / masih mampu tersenyum girang walaupon peluh memercik2 laju, silakanlah. 

~ Jejah & Mon pun tak nak kalah wooo..! Ha3...

Segmen #AkuYangBergambarKauYangPanas tu memerlukan kekebalan cuping & gegendang telinga yang tinggi. Sebab ko pasti akan dengor sok sek sok sek photographer yang suruh ko stop berphotoshoot. Photographer dah panasss... kot..! Ha3...

Tak sia2 Projek Gazebo Raya ni. Syabas to Oppa, Abah & semua pihak yang menjayakan pelaksanaan Projek Gazebo Raya. Kalian memang daebak! ;)


:: A.R.E.L.E.E.Z.A.F.F.E.N.D.Y ::



2 comments:

iryanty ahamad said...

meriahnya.... :-))

ArELeEz said...

iryanty ahamad,
bile b'kumpul, cengginilah jdnye.. alhamdulillah..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google