SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Wednesday, August 26, 2015

PERSEMBAHAN TRANSPORT

#Throwback

'Kapal Running Man' dah balik. Annyeong... Hu3...

Mohlah beralih ke persembahan dari pasukan keselamatan negara buat kali ke-2. Masih di Resort World...

Mengkesahkan aset2 a.k.a transport yang digunakan dalam sesebuah operasi. 

~ Preparation

~ Ini sejenis transport jugak, hokay..! Boleh muat 2 orang. Tapi, aku lupa nama ia apa. Mahaplah...

~ Yang ni pun best jugak. Rasa macam nak tumpang je. Heh3...

Tak tengok sampai habis pun. Sebab kesuntukan masa. Ada banyak lagik aktiviti yang nak dibuat. 


:: A.R.E.L.E.E.Z.A.F.F.E.N.D.Y ::



6 comments:

Nik Azidah said...

Salam perkenalan dari follower ke 299...

Bestnya dapat tengok...saya belum pernah lagi :)

mawar_berduri said...

yang last tu nampak menarik sbb laju dan secure :P

ArELeEz said...

Nik Azidah,
slm p'kenalan 2 u too..! tq sbb sudi follow..

alhamdulillah.. rezeki..

ArELeEz said...

mawar_berduri,
tu la.. klu kaya duit b'kepok2 tahap xtau nak buat ape dah, buleh la rembat sejibik. best!

aizamia3 said...

Dapat tengok live ni pueh hati ni.. ;)

ArELeEz said...

aizamia3,
betul3! feel dia lebih sikitlah.

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google