SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Friday, July 31, 2015

3 ALASAN...

1. Demam sampai 5 hari tak lalu makan nasik sebab asal makan je rasa nak ter-uwek2 balik masa penghujung Romadhon. Rasa macam kurus bak Song Ji Hyo dah time tuh! ;P Melayang2...

2. Busy packing dengan menyumbat segala keperluan ke dalam sebuah trolley bag yang besar gedabak + 1 tote bag bajet seperti takmo pulang ke pangkuan rumah sendirik dah...

3. Beraya sakan, makan tak hengat, kengkonon nak balas dendam balik kes 'demam sampai 5 hari tak lalu makan nasik' tu tapi, akhirnya diri sendirik yang membulat seperti Doraemon comel. Ok, fine! Perkataan 'comel' tu adalah sejenis perkataan wajib ditambah. Ha3...

Cukuplah 3 alasan seperti di atas bagi persoalan, 'Kenapa kau tak update blog kau?' ;P

~ Peace, yo! #TeaserRaya Haaa... ko ada..??! Heh3...


:: A.R.E.L.E.E.Z.A.F.F.E.N.D.Y ::



4 comments:

iryanty ahamad said...

Selamat hari raya leez. .

3 je ke alasannya leez ;-))

safurara said...

Ok lah ok lah.alasan diterima.hehehe

ArELeEz said...

iryanty ahamad,
selamat hari raye 2 u too..!

aah. 3 je kot.. so far.. he3..

ArELeEz said...

safurara,
makasih ya.. ;)

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google