SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Monday, June 29, 2015

KENTUT PUN ADA PULAU!

#Throwback

Photoshoot hari ke-2 berakhir di Taman Lagenda. Tak jauh pun dari Dataran Lang. Jalan sikit je, relax2... dah sampai.

Macam2 pesen pose ada. Ada yang bajet seperti family BrAngelina... Fasha-Jejai... Jennifer Lopez... owh... awwsss..! Ha3...

~ Memasing nak berbackgroundkan map Langkawi ni.

~ Oppa dengan #JiHyo adalah pasangan paling romantik. Percayalah..! Ahaks...

~ Family Awa-Roy pun tak nak kalah.

~ Pulau Kentut Kechil vs Pulau Kentut Besar. Hah, cer teka mana yang paling win? Ha3...

~ Family portrait

~ Cobaan melompat yang ke laut..! Ha3...

Nak dapat gambar melompat yang cun pun sempat sempot, noks..! Nampak sangat saiz badan memainkan peranan yang besar di situ. Ha3... Hadoi la...

Gigih bergambar sampai perut pun dah start berdondang sayang. JKKKK F&B tak decide nak dinner kat mana. Konpius! Tak sure mana yang daebak dari segi rasa & keberbaloi-an. Akhirnya, semua sebulat suara nak makan kat mana2 port yang nampak ok, masa on the way nak balik ke homestay je. 

Aku lupa nama spesifik kedai makan tu. Tapi, specialtynya adalah sup kot. Tepi jalan je.

~ Oppa & beberapa orang lagik ahli rombongan order ni sebagai appetizer. Ala2 char kueteow tapi, dia pakai mee. Hmmm... not bad la...

Perut aku tak layan sangat sebab ia nak nasik jugak! Lapor! Kami makan typical masakan panas malam tu. Semua makan dengan tak berkata2. Lapor tahap gaban lettew! He3... Tau2 je JKKKK Kewangan dah setelkan bayaran.

Perut pun dah kenyang. Balik homestay & zzzzzzzzz.........


:: A.R.E.L.E.E.Z.A.F.F.E.N.D.Y ::



2 comments:

fairus said...

TAK PERASAN PULAK ADE PULAU KENTUT..

ArELeEz said...

fairus,
kene pakai kanta p'besar kot.. baru buleh nampak.

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google