SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Wednesday, June 24, 2015

D' MALL WATER PLAYLAND

#Throwback

Acara bersantai2 bersama keluarga lepas majlis pertunangan Fatin... tajuk album dia. ;P 

Seri Iskandar jerrr... Tak payah nak jauh2 sangat bersantai tuh. Zaman2 GST ni, sila berjimat-cermat, ye! ;P

~ D' Mall Water Playland. Kat sinilah kami melepak.

Tengok saiz sampan pun dah memang kompom playland ni untuk budak2. Mak2 & bapak2 budak, sila sedar diri, jadik pemerhati je. Hu3...

~ Gigih betul Kak Ngah mendayung hari tu..! 

~ Kak Yong pun sama. Muka bahagia habis!

~ Rifqi pun. Tapi, tak sampai 5 minit, dah teriak. Gayat bila sampan tu macam tergolek2 tak stabil.

~ Maka duduk diam2lah Rifqi di situ sambil memegang sampannya... Hadoi la...

Sewa sampan adalah 5 hengget seorang. Aku syak, takde had masa. Sebab ada budak main dah lama tapi, pokcik yang in-charge playland tu relax je... tak mintak return sampan. Siap senyum2 simpul lagik..!

Maknanya, ko bayarlah 5 hengget untuk anak ko / adik ko / anak sedara ko / yang sewaktu dengannya, kemudian ko biarlah diorang mendayung sampai lebam! Cenggitu kekdahnya kot...

Lokasi dia memang cukup senang nak carik. Kat area parking lot D' Mall Seri Iskandar.

D' Mall Seri Iskandar
No. 526, Lebuh Seri Iskandar Business Centre
Bandar Seri Iskandar
Bota, Perak

Bukan dalam bangunan tau! Tapi, kat parking lot, open air. Harap maklum... ;P


:: A.R.E.L.E.E.Z.A.F.F.E.N.D.Y ::



4 comments:

iryanty ahamad said...

riadah yang bagus untuk anak2 :-))

kat segamat belum ada macam nie...

fairus said...

Kalau cuaca panas, boleh terus mandi ni.. Tapi kena menyelam, kalau tak dilanggar bot.. ;)

ArELeEz said...

iryanty ahamad,
mmg anak2lah yg paling bahagia klu dpt beriadah cenggini.

ArELeEz said...

fairus,
klu mandi siap dgn menyelam, kompom pokcik yg in-charge tu halau keluar dan2 tu jugak! ha3.. hadoi la..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google