SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Sunday, April 27, 2014

ACU SUPPORT 'JEBAT' WALAUPONNN...

Sports Day Sekolah Rendah Al-Munir... sekolah Kak Yong.

Acu yang paling GORGEOUS haruslah support Kak Yong kan... Errr... baca kuat2 sikit, ek tang yang 'capital letters' tuh. Ha3... Poyo!

Buat kat Padang Majlis Perbandaran Teluk Intan. Rumah2 sukan diorang unik & macam best je. Semua nama2 pahlawan Melayu yang tersohor tuh. Tuah, Lekir, Kasturi, Lekiu & JEBAT. Antara semua rumah2 sukan tu, Acu terpaksa sokong & support rumah JEBAT lebih walaupun Kak Yong rumah Tuah. Sebabnya... hmmm... saya amat pasti anda semua tahu. Ha3...

'JEBAT' sangat mempengaruhi kehidupan! Gasaklah! #halussss ;)

~ Rumah Tuah a.k.a rumah Kak Yong adalah yang warna merah. Tapi, Acu dia highlight (arrow) kat rumah biru sebab JEBAT. Ha3... Ya ampon, Kak Yong... ;P

~ Sangat cute topi Kak Yong ni tau! Hiks...

~ Penonton merangkap pengkritik tetap. ;P

Seronok jugak tengok bebudak bersukan, especially yang sekolah rendah macam ni. Comel je. 

Acara untuk parents pun ada. Abang join tarik tali. Parents lawan cikgu2 lelaki. Parents menang! Cayalah..! Mana taknya kan... tengok saiz badan pun dah boleh agak. Parents semua 'body builder'. Yang cikgu2 pulak body bajet artis berkumpulan K-pop. Ha3...

Kak Aneem join acara mengupas kulit epal tanpa putus & paling panjang dalam masa 2 minit. Yang ni tewas! Mak kata, Kak Aneem kena berguru dengan Mak dulu. Then, baru boleh join competition ni balik. Takpe2... Tahun depan cuba lagi. Hiks...


:: Like3, ek! ::



5 comments:

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

teringat zaman sekolah dulu seronok sukan ni ...siap hias rumah sukan masing2...rase nak sekolah balik je! huhu

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

teringat zaman sekolah dulu seronok sukan ni ...siap hias rumah sukan masing2...rase nak sekolah balik je! huhu

ArELeEz said...

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡,
aah. best kn? kenangan.. tp, tang hias umah sukan, leez rajin ngelat! ha3..

Kesuma Angsana said...

hehehe seronok kalau join sport anak2 kecik ni !

ArELeEz said...

Kesuma Angsana,
sker tgk diorg b'lari2 dlm guni la.. selipar gergasi la.. comel!

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google