SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Saturday, April 5, 2014

MY 'JEBAT'

Pada suatu malam yang tenang... tapi, panas membahang jugak sebab macam dah lama je hujan tak menyembah bumi kan... ada la sepasang suami isteri tu kan... kurang kerja katanya... Hiks...

~ Gangster habis ayat 'Abang Jebat' yang last tu kan... Panasss2... Ha3...

~ Tapi, takpe... 'Mas' memahami... Eceh! ;P

Sorang kat meja kecik yang ada PC di depan TV & sorang lagik kat sofa layan smartphone. Tak toleh2 pun! Macam ada border yang kat cyber cafe tu je kekdahnya... Padahal sekangkang kera je. Kejap2 kang, yang sini senyum sorang2... Kejap2 kang, yang sinun pulak tersengih2...

Masalah negara betul! Ha3...

Perasan ke... syiok sendirik ke... gasaklah! Ada we ols kesah..??! Yang penting we ols happy & sherashi bershama... Ahaks3... 

Since then lah nickname my 'sayang' dah terconvert jadik My 'Jebat'. Owhhh... terasa malu pulak nak berterus-terang. Awwsss..!!! Ha3... 


:: Like3, ek! ::



2 comments:

Kesuma Angsana said...

baguslah kalau terus macam ni !

ArELeEz said...

Kesuma Angsana,
hopefully, till jannah. in shaa allah.. ;)

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google