SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Wednesday, April 16, 2014

KERANA JEBATFOO & HANNAHMASTURA

Lama mencarik, baru kini mendapat.

Jenuh My 'Jebat' tolong carikkan! 1 Teluk Intan dia pusing, semua kedai buku dia terjah... tapi, hampa. Sentap ah kak!

Kat opis, tersembang pulak dengan Kak Ja. Kebetulan, Kak Ja nak balik Ampang weekend tu. Kira canteklah! Boleh kirim sebab dengor cerita mende alah tu available kat Popular je. Kat Teluk Intan ni, mana la ada Popular. Sedeh!

Plus, Kak Ja pun memang bercadang2 nak ke Popular. Seperti orang mengantuk disorongkan bantal pulak. Eceh! Hiks...

Pagi Isnin, masuk je opis, hati terus bermunge2... Senyum toksah cerita la... memang tak lekang dari bibir nih. Mood terbuai2 gitu..! Rasa nak peluk rak fail kekdahnya... Ha3... Melampau betul! 

~ Novel #bukankeranaakutakcinta 

~ Ini la yang buat aku teruja sampai nak peluk rak fail tuh. Ha3... Hadoi!

Terima kasih E-man Sufi untuk senaskhah karya yang menjentik rasa...

1st novel ever yang pernah aku ada untuk seumur hidup aku. Semuanya kerana #jebatfoo & #hannahmastura.

Haish! Sangat penangan! ;)


p/s: Terima kasih, Kak Ja... Jasamu dikenang... Heh3...


:: Like3, ek! ::



4 comments:

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

hahha...sy pun nak bli masa MPH buat sale kat ofis tapi dah habis :'( ...haa..haritu sy pegi eaon Manjung...kat situ banyak jual Novel ni tau ..tapi masa tu nak beli Tn.John tak bagi ..dia cakap membazir ...hahahhahah..sentapppppp

Kesuma Angsana said...

hehehe... membaca sambil membayang2kan betul tak !

ArELeEz said...

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡,
kat manjung mmg ade. my fren la ckp. tp, nk ke sana tu macam b'chenta sket. nk tggu my 'jebat' free, mau sold out! menangis air mata duyung ah kak kang! ha3.. hadoi!

ArELeEz said...

Kesuma Angsana,
aah. tp, i baca slow2. xmo abiskn cpt w/pon dramanye dh tamat. sayang lei.. ha3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google