SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Saturday, June 15, 2013

MEJA #28

Malam...

My 'sayang' ajak dating. I is hokay jerrr..! He3...

Wana Cafe jadik pilihan. Sebab sebelum ni, my 'sayang' pernah order air Ribena laichi. Waiter tu promo Ribena soda. 

Disebabkan teringin nak mengtry Ribena soda tu la we ols terjah Wana Cafe. Boleh gitu kan..! He3...

~ Beverages 'podium'. ;P

~ Tekak ni teringin nak makan bihun goreng. Jadik, order la bihun goreng. Of course la kan... Takkan tekak nak makan bihun goreng tapi, dok order chicken chop pulak! ;P


Tapi, aku pernah je nak makan lain, order lain. Selalu kot... Contoh: Dari rumah dah pikir dah nak makan kueteow tomyam. Tapi, bila sampai port makan, mulut gediks dok cakap nak mee goreng mamak. 

Apakah..??! ;P

Korang pernah jadik macam ni jugak tak?

~ Nasik putih + sup ekor + telur dadar. Selera my 'sayang'.

Lepas makan, my 'sayang' bawak jalan2 amik angin malam sambil tengok Menara Condong Teluk Intan. Owh... romantik je rasanya..! Terus jatuh chenta yang ke seratuslimapuluhjuta! 

Ha3... Over!!!

Sekian, kesah 'Meja #28'... ;)


:: Like3, ek! ::



2 comments:

Rozuan Ismail said...

nampak sedap

ArELeEz said...

Rozuan Ismail,
indah rupa & rase. alhamdulillah..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google