SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Tuesday, November 27, 2012

TIDO TAK LENA, MANDI TAK BASAH...

Menggiurkan betul tengok blogger2 tayang gambar tengah makan Zinger Double Down (KFC). Sampai tido pun tak lena... mandi tak basah... sebab terkenang2 Zinger Double Down tuh. Hu3...

Tengok TV citer Adam & Hawa, muka Abang Aaron Ajis tu pun nampak macam Double Down yang handsome. Baring2 kat sofa sambil baca magazine lama cover Nora Danish pun muka Nora Danish berubah jadik Double Down. 

Achaner tu?

Kritikal! 

Nak tak nak, sebab risau aku tengok muka my 'sayang' pun berubah jadik Double Down, better my 'sayang' bawak bini dia yang over ni singgah KFC. He3...

~ Sepatutnya 'All Meat, All Man' kan... Tapi, my beloved 'man' tak berapa berminat. So, aku belasah sorang2. My 'sayang' setia dengan Zinger biasa.

~ Takde bun, betul2 daging ayam. Teruja nak try! ;P

Bila dah try, dapat habiskan 1/2 je sebab rasa muak yang membuak2. Tolak2 kat my 'sayang' suruh dia habiskan. My 'sayang' pun dah santak!

Last2, aku geget sikit, lepas tu my 'sayang' geget pulak. Stop amik napas kejap, then sambung geget-menggeget Double Down tu balik. Akhirnya, habis jugak. 

Fuh!!! Sesak napas kejap. Terus tersandar kat kerusi sambil buat muka blurr.

Kesimpulannya, tak berapa kena sangat kot dengan tekak aku. Kalau sekadar nak merasa tu, boleh la kot. Tapi, memang sesuai untuk sesiapa yang sukakan daging ayam lemak berkrim. 

Sekian...


:: Like3, ek! ::



4 comments:

Cho Zila said...

tak rasa lagi... tapi mungkin tak suka gak kot... nak makan prosperity McD yang dah adatu kan nak boikot...

Fitri Senin said...

akak suka!!!

ArELeEz said...

Cho Zila,
hmm.. ikut citarasa memasing kekdahnye..

aah. prosperity dh kuar kan.. hmm.. boikot.. prosperity.. boikot.. prosperity.. bla3.. uhuks3..

ArELeEz said...

Fitri Senin,
ye2..! good 4 u..selamat m'jamu selera..! he3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google